netjobs.com

Populär Arbetsgivare

  Ekerö Kommun

LSS-boenden, Personlig Assistans och Daglig verksamhet
 

Om oss och vår arbetsplats

Ekerö kommun är en liten kommun och närhet skapar trygghet. Det bidrar till god personkännedom, korta beslutsvägar och underlättar samverkan.

Som medarbetare hos oss ingår du i ett sammanhang med många olika yrkesgrupper. Vi som arbetar har lång erfarenhet och bred kompetens inom omsorg och pedagogiskt arbete. Vi söker medarbetare som är engagerade, lyhörda och som tycker om att arbeta för att utveckla sig själv och andra.

Det sker en ständig utveckling av arbetet inom omsorgen, vilket utmanar och ställer krav. Därför är det viktigt för oss att investera i vår personal genom bland annat god arbetsmiljö, kompetensutveckling och subventionerad friskvård.

EKERÖ är en växande kommun med 26 000 invånare i en fantastisk naturmiljö i Mälaren 1 mil från Stockholms city. Här bor och hit flyttar människor tack vare lugnet i kombination med närheten till storstaden. Två av Sveriges 14 världsarv finns i Ekerö kommun: Drottningholms slott med dess fantastiska slottspark och vikingastaden Birka-Hovgården. Bussar till Ekerö går från Brommaplan.

Välkommen till Ekerö kommun!

Bransch

Offentlig sektor

Anställda

1500

Huvudkontor

Ekerö

Webbplats
Ekerö Kommun

Missa inga jobb från Ekerö Kommun

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor