netjobs.com

Populär Arbetsgivare

  Kalix Tele24

Karriär hos oss

Våra medarbetare är en viktig del i Kalix Tele24s framgång. Deras förmåga att ge service och ett professionellt bemötande utgör grunden för vårt erbjudande. Kalix Tele24 investerar kontinuerligt i vidareutveckling av våra medarbetare genom att ge dem möjlighet till utbildning och nya karriärmöjligheter. Vi söker löpande skickliga medarbetare som är motiverade, vill nå våra gemensamma mål och möta nya utmaningar tillsammans med oss.

Våra säljare drivs av att hjälpa våra kunder att öka sin tillgänglighet och servicegrad med hjälp av våra professionella tjänster. I rollen som säljare på Kalix Tele24 är det din uppgift att tillhandahåll våra lösningar och anpassa dem utifrån kundens behov. Alla nya medarbetare genomgår en omfattande introduktionsutbildning, för att bli rustade med aktuell kunskap om våra tjänster, vår företagskultur och våra säljprocesser. Våra säljare är indelade i två grupper Innesäljare och Key Account Managers. Läs mer om våra medarbetare

Om Kalix Tele24

Kalix Tele24 är ett telefonistföretag som erbjuder allt från enklare svarstjänster till övertagande av hela växelfunktionen – med tillgänglighet dygnet runt, året runt. Vår affärsidé lyder: ”Med modern teknik och marknadens främsta medarbetare tillhandahåller vi kostnadseffektiv och flexibel svarsservice till nytta för våra kunder och partners.”

Kalix Tele24s kunder är små och stora företag, myndigheter samt organisationer i Norden. Företaget grundades 1992 och har sedan dess byggt upp en gedigen erfarenhet av professionella svarstjänster för såväl privat som offentlig verksamhet. På huvudkontoret i Kalix samt kontoren i Haparanda och Stockholm finns idag ca 150 medarbetare. Ägare är Kristian Rothoff och Åsa Östanskog Rothoff, genom Växtverk AB.

Kalix Tele24s telefonister är en del av "första intrycket" av våra kunders verksamhet. Att vi har fått detta förtroende av så många som cirka 1 500  kunder är vi mycket stolta över. Vi är måna om att kontinuerligt vidareutveckla vår viktigaste resurs – våra medarbetare – för att alltid erbjuda utmärkt service och ett professionellt bemötande. Vi bygger vår verksamhet på välutbildade, motiverade och friska medarbetare, och har tack vare detta tilldelats utmärkelser som Årets friskaste företag och Stora Arbetsmiljöpriset.

Bransch

Telefoni

Anställda

150

Huvudkontor

Kalix

Webbplats
Kalix Tele24

Missa inga jobb från Kalix Tele24

Genom att fylla i din e-postadress så godkänner du Allmänna villkor