netjobs.com

Logo

Administrativ assistent sökes till myndighet centralt i Stockhol

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-27

Ansök nu

Administrativ assistent sökes till myndighet centralt i Stockhol

Just nu söker vi en administrativ assistent till myndighet som bevakar områdena elektronisk kommunikation och post. Har du minst 3 års erfarenhet som assistent inom det administrativa området, kanske passar detta dig perfekt? Välkommen in med en ansökan!

Arbetsbeskrivning

Som assistent kommer du bland annat ha en stöttande funktion mot divisionschefer och divisionsledning. Vidare kommer även dina arbetsuppgifter att bestå utav sköta bokningar i Outlook, telefonpassning, diarieföring i Platina samt sköta administrationen i samband med större och mindre möten och utbildningar.

Vidare kommer du även att vara behjälplig i bokning och administration etc. i samband med planeringsdagar, boka resor, färdmedel och hotell. Samt diverse administrativ hjälp som kan uppstå.

Vem är du?

Vi tror att du är en självständig person som efter en introduktion kan utföra arbetsuppgifter enligt ovan. Du tar gärna egna initiativ och ser vad som behöver göras.

  • Gymnasieutbildning eller likvärdig utbildning
  • Minst tre (3) års arbetslivserfarenhet som assistent
  • Goda kunskaper i Microsoft Officie-programmet
  • Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift

Vad vi erbjuder

Ett konsultuppdrag på heltid 100% med start 1 november och löper till och med 31 mars 2020. Du kommer att bli anställd av Jurek Rekrytering & Bemanning och vara uthyrd till vår kund. Vid frågor angående tjänsten är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Kajsa Lidén via mail: kajsa.liden@jurek.se

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjlig.

Om Jurek

Jurek Rekrytering & Bemanning är ett starkt växande företag med fokus på flexibla och kundanpassande rekryterings- och bemanningslösningar. Genom vårt nytänkande och entreprenöriella arbetssätt är vi unika i Sverige idag. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, administration samt marknad och management.

Sökord: Assistent, sekreterare

Dela detta jobb

Logo
Administrativ assistent sökes till myndighet centralt i Stockhol

Jurek Bemanning