netjobs.com

Logo

Administrativ kundmottagate till trevligt bolag i Solna

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2018-08-23

Ansök nu

Administrativ kundmottagate till trevligt bolag i Solna

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Arbetsbeskrivning
Vi söker en administrativ kundmottagare till vår kund i Solna. I rollen kommer du ansvara för att ta emot ärenden via telefon och mail samt säkerställa att dessa registeraras korrekt i systemet, detta för att kunden ska få hjälp så snabbt som möjligt. Vidare kommer du att öppna en serviceorder och ansvara för att skicka ärendet vidare till vederbörande koordinator. I arbetet tillkommer även övrig administration kring de inkommande ärendena.

Vem är du?
Vi söker dig som har något års erfarenhet från service, gärna med telefonen som arbetsverktyg. Du är en serviceinriktad person med stort kundfokus. Vidare är du positiv, glad och lättlärd samt har lätt att navigera i system.

Du erbjuds?
Du erbjuds en intressant roll med innehåll av service och administration. Du kommer att vara anställd i Jureks uthyrningsverksamhet och vara stationerad ute hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag på heltid med start omgående, fram till oktober. Med chans till förlängning.

Vid frågor är du varmt välkommen att kontakta konsultchef Evelina Thimper på evelina.thimper@jurek.se

Observera att vi ej tar emot ansökningar via e-post. Du är välkommen att ansöka denna tjänst via vår hemsida: www.jurek.se.

Skicka in din ansökan redan idag då vi intervjuar löpande!

Dela detta jobb

Logo
Administrativ kundmottagate till trevligt bolag i Solna

Jurek Bemanning