netjobs.com

Logga

Administratör

Företag Swerock AB
Ort
Utgår

2019-10-06

Ansök nu

Administratör

Sökes till Malmö

Vi söker dig som vill vara med och expandera och fortsätta bygga upp vår verksamhet och organisation!

Är du en driftig och kommunikativ administratör med öga för detaljer? Trivs du med att arbeta under eget ansvar med varierande arbetsuppgifter i en föränderlig miljö?

Recycling är ett segment inom Swerock AB som bedriver återvinningsverksamhet inom fyra regioner i Sverige. Genom lokal närvaro sätter vi kunden i fokus och kan erbjuda kostnadseffektiva och miljöriktiga lösningar av hög kvalitet.

Om tjänsten

Som administratör arbetar du i nära samarbete och dialog med dina kollegor. Du kommer stödja vår driftspersonal i produktionen med diverse ekonomiska och administrativa arbetsuppgifter. Du är även ute i våra verksamheter för provtagningar, besiktning av containers etc.

Rollen innebär b.la:

-       Upprättande av dokumentation och framtagning av statistik

-       Uppföljning av produktion och ekonomi

-       Lagerhantering

-       Ordermottagning och transportbeställningar

-       Fakturering och avtalskännedom

-       Handläggning av leverantörsfakturor och reklamationer

-       Bevakning av kreditvärdighet

-       Kontorsansvarig

-       Provtagning, containerbesiktning, mottagningskontroll, etc. ute på våra anläggningar

-       Vid behov vikarierande vågoperatör

Din profil

Vi söker dig som är öppen, prestigelös och har lätt för att kommunicera och samarbeta. Du tar egna initiativ och är van vid att självständigt driva ditt arbete framåt. Du håller en tät dialog med dina kollegor och har förmåga att skapa och bibehålla goda relationer med både kunder och arbetskamrater. Du motiveras av utveckling och effektivisering både i rollen som administratör och din roll som support ute i verksamheten.

Krav

-       Gymnasial utbildning

-       B-körkort och tillgång till egen bil

-       God datorvana, erfaren användare av Officepaketet.

Erfarenhet av transport-/bygg-/anläggnings-/avfallsbranschen är meriterande. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har gått ut.

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald. 

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss? 

Välkommen med din ansökan!

Ansök senast 2019-10-06

Dela detta jobb

Logga
Administratör

Swerock AB