netjobs.com

Logo

Administratör med erfarenhet inom tjänstepension

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-09

Ansök nu

Administratör med erfarenhet inom tjänstepension

Har du en stark administrativ förmåga och brinner för att ge god service? Har du några års erfarenhet av tjänstepensioner och kollektivavtal? Då kan det vara dig vi söker!

Arbetsbeskrivning
Vi söker nu en tjänstepensionsadministratör till ett bolag verksamma inom pensions- och försäkringsbranschen – med kontor i Täby. I denna roll arbetar du i ett team om 5 personer med administration och ekonomi åt bolagets befintliga kunder.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Hantera hela den månatliga pensionsprocessen för bolagets kunder
  • Kontrollera och skicka filer till Collectum
  • Ha kontakt med kunder och utreda kundärenden
  • Planera och genomföra kundmöten i tätt samarbete med KAM
  • Gå igenom och rätta kundanalyser
  • Ha kontakt med andra försäkringsbolag och mäklare

Din profil
Vi söker dig som har minst 2-3 års erfarenhet av en administrativ roll inom tjänstepension. Du har mycket goda kunskaper inom tjänstepension och kollektivavtal. Har du även arbetat med Utlandsförsäkringar och Alternativ ITP ser vi det som meriterande.

Som person har du en stark administrativ förmåga och är van att ha kunden i fokus. Du har en konsultativ framtoning och brinner för att ge god service! Du trivs i roller där du får arbeta självständigt samtidigt som du är en del av ett team. Vidare har du goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift – du bör även ha goda kunskaper i Excel.

Du erbjuds
En utvecklande och varierande roll på ett bolag inom pension och försäkring. Du kommer att tillhöra en positiv och dynamisk organisation och vara placerad på deras kontor i Täby. 

Detta är en rekrytering vilket betyder att du kommer att bli anställd direkt hos vår kund. Vid frågor kring tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Angeliqa Haapanen på angeliqa.haapanen@jurek.s

Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande – vänta därför inte med att skicka in din ansökan!

Om verksamheten
Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Administratör, Handläggare, Service, Koordinator, Administrativ Support, Försäkringsbranschen, Försäkringar, Tjänstepension, ITP, Excel, Pension, Försäkring, Collectum, Alecta.

Dela detta jobb

Logo
Administratör med erfarenhet inom tjänstepension

Jurek Bemanning