netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Administratör sökes för kommande uppdrag!

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-07-31

Ansök nu

Administratör sökes för kommande uppdrag!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vi söker duktiga administratörer för kommande uppdrag i Malmö och Lund med omnejd. Konsultuppdragen kopplat till administration varierar och styrs av våra kunders behov, därför kan arbetsuppgifter variera sett till det aktuella uppdraget. Vanligt förekommande arbetsuppgifter är:
• Administration av orders, produktinformation och liknande.
• Support via mail och telefon.
• Hantering av fakturor samt inkommande mail och samtal.
• Agera stöd kring information och underlag. Exempelvis genom sammanställning av rapporter, vara med och skapa presentationer m.m.
• Koordinera bokningar gällande utbildningar, resor, konferenser m.m.

Personprofil
Vi söker dig som har utbildning inom administration och kundservice alternativt erfarenhet av liknande roller sedan tidigare. Stor vikt läggs på personliga egenskaper och vi ser därför gärna att du är väldigt service-minded.
Vi får uppdrag med olika typer av erfarenhetskrav. Allt från uppdrag som passar dig som nyligen har påbörjat din karriär och är intresserad av att bygga vidare på din kompetens, till uppdrag för dig som har längre erfarenhet av liknande tjänster sedan tidigare.
Vi söker dig som stämmer in på följande:
• Noggrann
• Service-minded
• Erfarenhet av affärssystemet SAP eller andra liknande system
Vidare bör du ha en god kommunikativ förmåga, ha en naturlig känsla för service samt vara självgående. I och med att uppdragen kan variera kopplat till erfarenhet och specialisering ser vi gärna att du preciserar dina kompetensområden och ambitioner i din ansökan.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid. Längden på uppdragen kan variera
Plats: Malmö och Lund med omnejd

Uppdragen kan vara både ett konsultuppdrag med möjlighet till rekrytering, eller en direktrekrytering till kund.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.

Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Administratör sökes för kommande uppdrag!

PerformIQ