netjobs.com

Logo

Administratör sökes för utvecklande uppdrag

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-12-29

Ansök nu

Administratör sökes för utvecklande uppdrag

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi dig som är serviceinriktad, strukturerad och prestigelös för ett utvecklande konsultuppdrag hos vår kund i centrala Göteborg. Rollen är en heltidstjänst där du kommer att arbeta som en administrativ support med breda kontaktytor. Rollen är en nyckelposition inom organisationens avdelning för administration och du kommer således att bli en viktig del av ett trevligt, hjälpsamt och engagerat team. Har du tidigare erfarenhet av administrativt arbete med inslag av kundsupport eller annan typ av service? Är du tillgänglig för start i februari och ser fram emot att utvecklas i en rolig och varierad roll? Då ser vi fram emot att ta emot din ansökan! 

I rollen som administratör kommer du att arbeta som administrativ support till förtroendevalda personer inom organisationen. Du kommer att vara behjälplig via både telefon och mail och du kommer dagligen att vara i kontakt med många olika människor. 

Det här är ett konsultuppdrag på initialt tre månader med start i februari 2020 och med chans till förlängning. Du kommer att arbeta hos vår kund vid Masthugget i centrala Göteborg, i fantastiskt ljusa och härliga lokaler. 

Vem söker vi?
Till den här roliga och utvecklande rollen söker vi dig som är prestigelös, strukturerad och van vid att arbete serviceinriktat. Vidare tror vi att du har god systemvana och tycker om att sätta dig in i nya system. 

Du kommer att erbjudas ett roligt och spännande arbete som administratör hos vår kund. Detta är en strålande chans att utvecklas och få chansen att arbeta på en trevlig arbetsplats. Vi går igenom ansökningar och intervjuar löpande - vänta därför inte med att skicka in din ansökan! Har du frågor är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Elin Gulin, elin.gulin@jurek.se. Ansök på www.jurek.se

Dela detta jobb

Logo
Administratör sökes för utvecklande uppdrag

Jurek Bemanning