netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Administratör till Sug & Blåsbil i Sverige AB

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

Administratör till Sug & Blåsbil i Sverige AB

Eterni Sweden är jobbskaparna, ett modernt kompetensföretag i en väletablerad bransch. Eternis samlade kompetens och erfarenhet från bemanningsbranschen, uppgår i dagsläget till mer än hundrafemtio år. Vi som arbetar på Eterni är personliga, pålitliga och kompetenta och för oss och bolaget är enkelhet, snabbhet och kvalitet en självklarhet.

Vår affärsidé är att alltid ha kunden i fokus. Vi hjälper våra kunder att utvecklas och nå sina uppsatta mål, på så sätt utvecklas även vi. Kunder för oss är affärspartners, konsulter och kandidater.


ADMINISTRATÖR TILL SÖDERTÄLJE 


Företaget Sug & Blåsbil Sverige AB ett företag som arbetar med vakuumteknik. Med deras specialutrustade lastbilar erbjuder de en bred och bra service till anläggningsföretag, rivningsföretag, byggföretag, underhållsföretag, industrier, försäkringsbolag, fastighetsförvaltning och saneringsföretag. De utför arbete på vind, tak, källare och platser med trånga utrymmen m m Materialet förflyttar de via slang till och från lastbil till anvisad plats såsom hustak, en innergård, husdränering, en krypgrund eller platser där  t ex grävmaskiner av utrymmesskäl inte kommer åt. 

 

VI SÖKER EN ADMINISTRATÖR TILL FÖRETAGET SUG & BLÅSBIL SVERIGE AB PÅ 75%

Vi på Eterni söker nu dig som älskar service, ordning och reda och trivs med att vara ansiktet utåt och ha många bollar i luften.  

ARBETSUPPGIFTER
Du kommer vara en viktig del av ett sammansvetsat team med stimulerande ansvar. I denna roll arbetar du med administrativa kontorsgöromål  samt stöttar övriga kollegor i gruppen. Det här är en flexibel roll där du delar ansvaret med dina kollegor i teamet. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att kontinuerligt göra allehanda kontorsgöromål och du kommer att få lära dig löpande om företagets verksamhet och de olika arbetsuppgifterna. 

 

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Då du kommer ha många kontaktytor internt som externt så är ditt smidiga förhållningssätt samt förmågan att ge god service viktiga egenskaper. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Viktigt för tjänsten:

  • Att du är serviceminded

  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

  • Erfarenhet av administration

  • Erfarenhet av att arbeta i affärssystem

  • Meriterande är även om du kan ytterligare språk, gärna något baltiskt

 

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som administratör är initialt ett konsultuppdrag på deltid, 50%,  med start omgående och beräknas pågå tillsvidare. Du blir anställd av Eterni Sweden AB och arbetar som uthyrd konsult ute hos vår kund Sug & Blåsbil i Sverige AB i Södertälje. 

Arbetstider: Kontorstiderna på företaget är Mån-fre, 08.00-18.00. Dina arbetstider kommer att ske i överenskommelse med kund.

ÖVRIG INFORMATION
Sök tjänsten genom att klicka på ”sök denna tjänst” längst upp på den här sidan. Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Jenny Ryhd på via 0738-617211 mail: jenny.ryhd@eterni.se.

Ansökningar via mail behandlas ej på grund av GDPR. 

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN!

 

Dela detta jobb

Administratör till Sug & Blåsbil i Sverige AB

Eterni Sweden AB