netjobs.com

Administratörer- Luleå

Företag Vattenfall AB
Ort
Utgår

2020-02-23

Ansök nu

Administratörer- Luleå

Studerar du på gymnasiet med inriktning teknik eller naturvetenskap och vill fylla ditt CV med en värdefull erfarenhet?

Nu söker vi administratörer till Vattenfall Eldistribution, med placering i Luleå ! Arbetet kommer att pågå under perioden juni- juli.

Sommarjobb på Vattenfall är en möjlighet för dig som student att få en bild av hur det är att arbeta inom ett energiföretag. Sommarjobbet ska bidra till att ge dig värdefull erfarenhet inför framtiden, inblick i att jobba på ett stort företag samt personlig utveckling. Du kan söka sommarjobb på Vattenfall om du har sommaruppehåll från pågående studier, alternativt att du övergår till ny utbildning i höst eller avslutar din utbildning under vårterminen.

Arbetsuppgifter:

Administrativa arbetsuppgifter för kvalitetssäkring av ritningar i berörda IT-system. Arbetet ger en inblick i de anläggningstekniska administrativa uppgifter som bidrar till att bedriva en säker och effektiv verksamhet inom eldistribution.

Vi söker dig som:

Studerar på gymnasiet inom teknisk eller naturvetenskaplig inriktning och är flytande i svenska både i tal och skrift samt behärskar engelska.

Gällande dina personliga egenskaper ser vi att du är Noggrann samt kvalitetsmedveten.

Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av administrativa arbetsuppgifter samt datorvana.

Ansökan:

Skicka in ditt CV och personligt brev genom att ansöka nedan senast 23 februari 2020. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef pia.andreasson@vattenfall.com. För information gällande rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Isabella Regardt via sommarjobb@vattenfall.com

Vi ser fram emot din ansökan!

Det kan förekomma att säkerhetsprövning kommer att genomföras innan anställning. Säkerhetsprövningen omfattar registerkontroll och säkerhetsintervju i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Utöver säkerhetsprövningen görs drogtest.

Vi är övertygade om att mångfald bidrar till att bygga ett mer lönsamt och tilltalande företag och strävar efter att vara goda förebilder när det gäller mångfald. Vattenfall arbetar aktivt för att alla anställda ska ha samma möjligheter och rättigheter oavsett ålder, etnisk eller kulturell bakgrund, könsidentitet och könsuttryck, religion/tro, sexuell läggning eller funktionsförutsättning.

Vi på vattenfall har bestämt oss för att göra det möjligt att leva fossilfritt inom en generation. Följ med oss på vägen mot ett fossilfritt liv!

Vill du veta mer om oss? Besök www.vattenfall.se

Om oss:

Energi är vårt bidrag till människors livskvalitet – varje dag. Med 30 000 medarbetare erbjuder Vattenfall ett brett utbud av tjänster inom el och värme till miljoner kunder i norra Europa. För våra kommande utmaningar behöver vi människor som helhjärtat engagerar sig för våra kunder och för en hållbar samhällsutveckling – människor som du.

Vattenfall Eldistribution AB är ett bolag inom Vattenfallkoncernen. Vi är ett av Sveriges största elnätsföretag och levererar el till ungefär 850 000 privat- och företagskunder. Vårt elnät omfattar cirka 12 000 ledningsmil – ungefär tre varv runt jorden. Vi utvecklar och underhåller vårt elnät genom stora investeringar för en hög leveranssäkerhet och för att möta framtidens krav på ett modernt elnät. Vi är cirka 750 medarbetare som arbetar inom områden som teknik, ekonomi, marknad, IT, miljö med flera. Vi finns på tre orter – Trollhättan, Stockholm och Luleå.

Dela detta jobb

Administratörer- Luleå

Vattenfall AB