netjobs.com

loga

Affärsutvecklare

Företag Riksbyggen
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-09

Ansök nu

Affärsutvecklare

Riksbyggen står inför en  ökning av nybyggnation och driver flera intressanta och utmanande bygg- och stadsutvecklingsprojekt i marknadsområde Östergötland och Nyköping. Riksbyggen deltar i dagsläget i flera större projekt bland annat kring inre hamnen i Norrköping och Övre Vasastaden i Linköping. Vi arbetar med bostadsrätter, hyresrätter och äganderätter.

För att kunna möta framtiden behöver vi fler kompetenta medarbetare som vill arbeta med affärsutveckling och hitta nya projektmöjligheter i vårt marknadsområde. Aktuell tjänst ligger under affärsområde Bostad, marknadsområde Östergötland/Nyköping. Du rapporterar till Affärsutvecklingschef för marknadsområdet.

Som Affärsutvecklare hos Riksbyggen kommer du få möjlighet att leda utvecklingen av  spännande projekt inom nybyggnad av bostadsrätter, hyresrätter och äganderätter. Stort fokus ligger på att utveckla affären och arbeta kostnadseffektivt. En del av arbetet kommer att vara att fortsätta utvecklingen av befintliga projekt, en annan del är att hitta nya möjliga förvärv och initiera detaljplaner och skapa koncept för kommande byggnation. Arbetet som affärsutecklare sker i nära dialog med affärsutvecklingschef men till stor del självständigt och flexibelt. I Riksbyggen arbetar man även tillsammans med projektteam bestående av sälj-och marknadsansvarig och ekonom då nya koncept skapas.

Som person är det viktigt att du är en god kommunikatör som skapar relationer och engagemang både internt och externt i dina projekt. 

Vad ska du göra?
Du ska aktivt söka efter mark eller byggrätter samt planera och leda utvecklingen av projekt i tidiga skeden samt arbeta i detaljplaneprocessen. Du sätter ihop team och ansvarar för affärsplanen i projekten samt hanterar avtal och förhandlingar. Tillsammans med projektteamet skapar du koncept och hittar genomförbarheten i projekten. Uppdraget innebär att du kommer att ha många kontaktytor såsom kommuner, externa konsulter och entreprenörer.

Vem är du?
Du har högskoleutbildning inom samhällsbyggnads/arkitektur, civilingenjör väg- och vatten, byggteknik, lantmäteri eller liknande relevant utbildning. Du har god erfarenhet av att ha arbetat med nybyggnadsprocesser samt erfarenhet av arbete med stadsutveckling eller stadsplanering. Vi ser att du har ett genuint intresse av affärs -och projektutveckling, hållbara boende miljöer. Som person är du kreavtiv, handlingskraftig och ser möjligheter. 

För att trivas i rollen bör du trivas med att arbeta mot konkret uppsatta mål, driva flera projekt samtidigt och vara engagerad i samhällsutveckling. Arbetet som affärsutvecklare förutsätter många sociala kontaktytor och ett eget initiativtagande och flexibilitet. Din goda kännedom om och brinnande intresse för bostadsmarknaden i Östergötland är en av nycklarna för att lyckas i rollen.

Tjänsten är placerad på vår kontor i Linköping alt Norrköping och ställer krav på B-körkort och tillgång till egen bil.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobb & Karriär/Sök jobb senast den 9 december 2019. Vi arbetar med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Vid frågor kontakta Johan Tillmar på mejladress: johan.tillmar@riksbyggen.se

Kontaktperson

Johan Tillmar

Affärsutvecklingschef

013-249322

Dela detta jobb

loga
Affärsutvecklare

Riksbyggen