netjobs.com

logga

Aimo Park söker parkeringsvakter som vill jobba natt till Stockholm

Ort
Utgår

2021-04-26

Ansök nu

Aimo Park söker parkeringsvakter som vill jobba natt till Stockholm

Om Aimo park

We are a parking company. Always have, and always will be. But what that means, is up to us. By rethinking how parking can influence mobility and simplify people´s everyday lives – we have embarked upon a journey. Through innovations and with people in focus, we want to make a difference. With courage and passion we are wondering - are you ready to join us?

Vill du ha ett arbete du får röra på dig mycket och trivs med att jobba nätter?

Vi söker nu ett flertal parkeringsvakter som vill jobba nätter i Stockholmsområdet. Både för behovsanställning samt för en heltidsanställning.  

Att vara en del av Aimo Park-teamet handlar om att växa tillsammans. Våra medarbetares insikter och expertis kommer att vara en nyckelkomponent för framtiden. Det är därför vi värdesätter samarbete över hela organisationen - en framåtriktad rörelse som drivs av kollektiv kunskap.

Vi söker dig som har en positiv attityd, känsla för noggrannhet samt att du är duktig på att kommunicera med andra människor. I tjänsten som Parkeringsvakt utför du parkeringsövervakning och du ser till att parkeringsreglerna efterlevs. Vi ser gärna att du är proaktiv att hjälpa till när våra kunder har frågor om parkeringsregler eller hur man använder våra digitala tjänster. Du har ett fritt arbete under ansvar men det ställer också krav på en ödmjukhet inför uppdraget

 För att trivas hos oss tror vi att du är:

  • Serviceinriktad

  • Bra på att förklara och lyssna

  • Noggrann

  • Van att möta människor i olika situationer

  • Klarar av att vara bestämd och saklig

  • En god representant för Aimo Park


Vi söker dig som har tidigare arbetslivserfarenhet från ett serviceyrke. Krav är att du har körkort B. Vidare ska du ha goda kunskaper i svenska, både tal och skrift.  Innan anställning begär vi alltid in ett utdrag från Polisens belastningsregister

Om tjänsten

Vi söker just nu flera medarbetare till Stockholmsområdet. Den ena tjänsten avser en behovsanställning där du framförallt kommer att jobba på nätterna. Du kommer då att tillhöra affärsområde Stockholm Södra med utgångspunkt från Kungens Kurva.

Den andra tjänsten är en heltidsanställning för nattarbete med tider mellan 17.00-03.30. För denna anställning kommer du att tillhöra affärsområde Stockholm Central med utgångspunkt i Johanneshov.

Vill du bli en av oss?

Som medarbetare på Aimo Park kommer du att ingå i ett team med fantastisk sammanhållning och få jobba tillsammans med kunniga kollegor. Det är ett fritt och omväxlande arbete för dig som gillar att ta ansvar. Vidare är det ett aktivt jobb som passar för den som gillar att röra på sig. Aimo Park tillämpar kollektivavtal.

Vill du vara med på en spännande resa tillsammans med oss?

Vi ser fram emot att få din ansökan senast 2021-04-26  och vi kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. 

Ansökan

För mer information om företaget hänvisar vi till vår hemsida www.aimopark.se

Har du eventuella frågor om tjänsten? Kontakta områdesansvarig Lina Widlund, lina.widlund@aimopark.se för frågor gällande heltidstjänsten och områdesansvarig Theodora Petrovic theodora.petrovic@aimopark.se för frågor gällande de behovsanställda.  

Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
Aimo Park söker parkeringsvakter som vill jobba natt till Stockholm

Aimo Park Sweden AB