netjobs.com

Gillar du att jobba effektivt och strukturerat? Trivs du i ett högt tempo? Tycker du om att arbeta i en dynamisk och föränderlig miljö? Då ska du höra av dig till oss på NetJobs idag.

Dina arbetsuppgifter 
NetJobs växer kraftigt och står inför en fortsatt kraftig expansion varför vi behöver förstärka vårt annonsteam. Att jobba som annonsuppläggare på NetJobs innebär att man publicerar våra kunders platsannonser på våra nischade jobbsajter. För att trivas i jobbet långsiktigt bör man gilla att arbeta med tydliga och återkommande arbetsuppgifter. Du kommer att ha nära kontakt med våra säljare och jobba i team med det övriga annonsteamet.

Om tjänsten 
Som annonsadministratör med flexibla arbetstider på vår annonsavdelning kommer du att jobba med administrativa uppgifter som ligger till grund för att våra produkter (våra sajter) är attraktiva för såväl arbetstagare som arbetsgivare. Arbetet kräver att man är strukturerad, noggrann och effektiv så att annonserna publiceras i tid och på rätt sätt i våra många olika kanaler. Tempot är ibland högt och det krävs god datorvana och eget driv att jobba snabbt och effektivt. En hög grad av servicetänk mot säljorganisationen och en positiv attityd i alla lägen är något vi letar efter.

Du ska:

  •  Ha mycket god datorvana
  •  Vara strukturerad och gilla administration samt vara en lagspelare som inte räds för att ta i där det behövs
  • Ha viljan att arbeta och ta på sig flera arbetsuppgifter
  • Ha viljan att hitta lösningar samt nya vägar 

Känner du dig träffad av ovan har du stora förutsättningar att bli en riktigt duktig medarbetare på NetJobs och då vill vi gärna välkomna dig till ett ungt och hungrigt team och en miljö där alla pushar varandra till att ständigt bli bättre! 

Arbetstider och omfattning 
Tillsvidare. Tjänsten är på deltid, men heltid kan bli aktuellt senare under hösten.

Ersättning 
Fast månads-, vecko- eller timlön enligt överenskommelse.

Bli en del av NetJobs familjen! 
I företagsgruppen är vi ett tjugotal glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar HR-techmarknaden från våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm och Berlin.

Om du tycker detta låter spännande, skicka ett mail till oss och berätta vem du är samt bifoga CV. Skicka ansökan till: jonas.bertilsson@netjobs.se

Om NetJobs NetJobs är ett svenskt HR-techbolag som hjälper arbetsgivare med digitala Talent Sourcing- och Employer Brandinglösningar. Genom vår tekniska plattform och nischade digitala karriärvarumärken matchar vi kvalificerade kandidater med attraktiva arbetsgivare. Vi drivs framåt av vår Vision att bli den självklara partnern i Sverige inom Employer Branding och Talent Sourcing digitalt. Vi har sedan starten 2004 jobbat över 20 000 företagskunder med de största och bästa varumärken som Skanska, Academic Work m.fl. NetJobs Group AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX First North. Mer information om NetJobs som arbetsplats hittar dupå https://career.netjobs.com

Netjobs logga

Annonsuppläggare med flexibla arbetstider

Företag NetJobs Group AB
Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb