netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Ansök till WWF Sweden Youth

Ort
Kategorier
Utgår

2022-12-21

Ansök nu

Ansök till WWF Sweden Youth

Hej! Det är dags för generation fem att ta över WWF Sweden Youth (WSY). Ta chansen och sök till WWFs ideella ledarskapsprogram, som tränar dagens och morgondagens hållbarhetsledare. Olikheter är WSYs styrka. Vi är nyfikna på vem du är och vad du vill utvecklas i. 

Nu rekryterar WSY runt tio personer mellan 16 och 23 år med start i januari 2023 till december 2024. Under de här två åren får du bland annat utbildning i självledarskap, gruppdynamik, kommunikation, policy- och opinionspåverkan, samt hur WWF verkar runt om i Sverige och i världen. Syftet med WSY är att engagera och inspirera fler unga samt att ge unga inflytande i maktens rum för en hållbar och rättvis värld för alla.

WSY ger dig möjligheter att hitta och lyfta dina styrkor och talanger. Du kan få prova på att t.ex. producera film och göra sociala medier kampanjer, leda workshops, delta i forum som seminarier eller paneler, där du kan påverka nationellt och internationellt. Du engagerar dig med den tiden du har utanför dina andra aktiviteter som skola, studier eller jobb. 

Världen är stor, men du är större!

Vi ser fram emot din ansökan/

Mohamed, Perav, Mattias, Amin, Lova, Ánne-Márge, Rojda, Luca, Elin, Ismail, Mina, Jane, Sara och Marianne. 

Vid frågor kontakta: marianne.nordin@wwf.se

 

Dela detta jobb

logo
Ansök till WWF Sweden Youth

Världsnaturfonden WWF