netjobs.com

Om NetJobs 

NetJobs är ett svenskt HR-techbolag som hjälper arbetsgivare med digitala Talent Sourcing- och Employer Brandinglösningar. Genom vår tekniska plattform och nischade digitala karriärvarumärken matchar vi kvalificerade kandidater med attraktiva arbetsgivare. Vi drivs framåt av vår Vision att bli den självklara partnern i Sverige inom Employer Branding och Talent Sourcing digitalt. Vi har sedan starten 2004 jobbat över 20 000 företagskunder med de största och bästa varumärken som Skanska, Academic Work m.fl. NetJobs Group AB (publ) är noterat på Nasdaq OMX First North. Mer information om NetJobs som arbetsplats hittar du på https://career.netjobs.com

Om Tjänsten

NetJobs växer kraftigt och står inför en fortsatt kraftig expansion varför vi behöver förstärka vårt annonsteam. Att jobba som annonsuppläggare på NetJobs innebär att man publicerar våra kunders platsannonser på våra nischade jobbsajter. För att trivas i jobbet långsiktigt bör man gilla att arbeta med tydliga och återkommande arbetsuppgifter.

Arbetsuppgifter innefattar:

·  Publicera kunders annonser och presentationer på våra plattformar

· Ha nära kontakt med säljare och IT

· Ev. Branding i sociala medier

Din profil

 · Ha mycket god datorvana

·  Vara strukturerad och gilla administration samt vara en lagspelare som inte räds för att ta i där det behövs

·  Ha viljan att arbeta och ta på sig flera arbetsuppgifter

·  Ha viljan att hitta lösningar samt nya vägar  

Vi erbjuder

Känner du dig träffad av ovan har du stora förutsättningar att bli en riktigt duktig medarbetare på NetJobs och då vill vi gärna välkomna dig till ett ungt och hungrigt team och en miljö där alla pushar varandra till att ständigt bli bättre! Vi lever efter våra värderingar Hunger, Affärsmannaskap och framförallt Ha Kul Tillsammans.

I företagsgruppen är vi ett tjugotal glada och ambitiösa killar och tjejer som bearbetar HR-techmarknaden från våra moderna, fräscha och unika kontor mitt i centrala Stockholm och Berlin.

Arbetstider och omfattning 

 Enligt överenskommelse

Ersättning

Timlön enligt överenskommelse.

Om du tycker detta låter spännande, skicka ett mail till oss och berätta vem du är samt bifoga CV. Skicka ansökan till: jonas.holma@netjobs.se

Netjobs logga

Är du student och vill ha ett meriterande extraarbete?

Företag NetJobs Group AB
Ort
Utgår

2019-09-22

Ansök nu

Dela detta jobb