netjobs.com

Livsmedel och Café

Gillar du matlagning, jobba med service, utveckla människor, handleda, arbeta tillsammans och göra skillnad?
Vi söker nu en arbetsmarknadshandledare till vår Livsmedel och Caféverksamhet.

Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen utbildnings och jobbcenter Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Ditt uppdrag
Som arbetsmarknadshandledare kommer du att:


• Handleda personer som befinner sig i arbetsträning, praktik eller arbetsmarknadsanställningar.
• Du kommer att tillsammans med dina kollegor att ansvara för planering och genomförande i den dagliga driften vid vårt café, catering och konferensverksamhet; planering, inköp av livsmedel, varumottagning, matlagning, bakning och servering samt smörgåsberedning.
• Du deltar i det dagliga arbetet, stödjer och handleder deltagare som har stödbehov av olika slag. Du arbetar på ett pedagogiskt sätt och säkerställer att ett lärande sker.

Arbetet innebär ett nära samarbete med arbetsmarknadshandledare, arbetsmarknadssekreterare och driftsledare. Uppföljningssamtal tillsammans med deltagare och arbetsmarknadssekreterare är en viktig del i arbetet. Vara delaktig i utvecklingen av verksamheten, samt arbeta mot uppsatta mål.
I tjänsten ingår schemalagt kväll och helgarbete.


Din bakgrund
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning inom restaurang och livsmedel med inriktning kök/servering, eller konditori eller motsvarande som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Eftergymnasialutbildning är meriterande liksom utbildning i motiverande samtal (MI), coachande förhållningssätt eller metoder och arbetssätt gällande professionella samtal och möten med personer i behov av handledning och stöd.
Du har tidigare erfarenhet av att arbeta i restaurangkök, bageri/konditori och catering.
Du kan systematiskt arbeta med verksamhetens egenkontrollprogram samt uppföljning och utveckling.
Du är bra på att handleda människor i praktiskt arbete.
Vi ser gärna att du kan arbeta på ett pedagogiskt sätt och kan säkerställa att ett lärande sker samt att du kan se människors individuella behov och anpassar därefter arbetsuppgiften. Önskvärt är även att du är van att planera och systematiskt följa det dagliga arbetet.
Att du har B-körkort är en förutsättning. Ett annat krav är att du har kunskaper i Word och Excel, gärna även kunskaper i Outlook, OneNote, Mashie kostdataprogram. Har du andra språkkunskaper så är det meriterande.

Du är en flexibel person som har förmågan att se möjligheter i förändringar. Du har en god pedagogisk förmåga och förståelse för människors olika förutsättningar att ta till sig kunskap. Vidare har du en god samarbetsförmåga och relaterar till andra på ett lyhört och smidigt sätt. Du är lugn och samlad i olika situationer och har förmågan att fokusera på rätt saker. Du är tydlig och säkerställer att dina budskap når fram på rätt sätt.

Upplysningar
Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen, kontakta:
Anette Lönn enhetschef, 018-727 86 56

Facklig företrädare: Kommunal 010-442 88 16, Vision 018-727 24 33

Har du frågor gällande registrering av din ansökan, kontakta enheten för kompetensförsörjning: 018-727 11 80.

I din ansökan ska du ange medborgarskap. Om du inte är medborgare i Sverige, EU, EES eller Schweiz måste du också kunna styrka att du har ett giltigt arbetstillstånd eller är undantagen från skyldigheten att ha arbetstillstånd. Anställning kan ske först efter kontroll av arbetstillstånd, vilket krävs enligt utlänningsförordningen.

Om vår organisation
Välkommen till arbetsmarknadsförvaltningen. Här arbetar vi med arbetsmarknadsinsatser, försörjningsstöd, vuxenutbildning, konsumentfrågor och introduktion av nyanlända. Målet är att alla ska erbjudas möjlighet till egen försörjning. Därför arbetar vi nära näringslivet och arbetslivets parter för att öka möjligheten för personer att etablera sig på arbetsmarknaden.

Mer information om vår organisation hittar du på uppsala.se (https://www.uppsala.se)
Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp.

Dina personuppgifter kommer att användas för att administrera din ansökan inom Uppsala kommun.

Logo

Arbetsmarknadshandledare

Företag Uppsala kommun
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-20

Ansök nu

Dela detta jobb