netjobs.com

Vi söker för kunds räkning en arkiverare/lagerarbetare till deras arkiv i Malmö. Vår kund är ett väletablerat företag som tillhandahåller externa arkiv- och dokumenthanteringstjänster för andra företag och organisationer.
 

Rollen
Du kommer att arbeta med arkivhantering på företagets arkiv/lager. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära gallring av material och dokument. Tunga lyft förekommer och du använder datorn dagligen i ditt arbete. Uppdraget kommer att pågå under en månad. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna förlagda till 08.00-17.00, måndag - fredag.
 

Din profil
För att lyckas i rollen har du goda IT-kunskaper och du är flytande i svenska i såväl tal som och skrift. Du som söker tjänsten är ansvarstagande, pålitlig och ordningssam. Tjänsten ställer krav på att du behärskar ett monotomt arbetsmoment och att du därför kan kombinera uthållighet med noggrannhet. Vidare är du ihärdig, har lätt för att engagera dig i dina arbetsuppgifter och strävar alltid efter ett bra resultat. Du är positiv som person och värdesätter ett trivsamt arbetsklimat.

Utdrag ifrån belastningsregistret kommer att krävas för denna tjänsten.
 

Intresserad?
Sök tjänsten via länken nedan. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Cindy Hultman på 040-6110770 på TEMP-TEAM Sverige.

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

ARKIVERARE/LAGERARBETARE TILL UPPDRAG PÅ 1 MÅNAD

Ansök nu

Dela detta jobb