netjobs.com

Vi söker för kunds räkning en arkiverare/lagerarbetare till deras arkiv i Malmö. Vår kund är ett väletablerat företag som tillhandahåller externa arkiv- och dokumenthanteringstjänster för andra företag och organisationer.

Rollen
Du kommer att arbeta med arkivering på företagets arkiv och lager. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer att innebära inregistrering och skanning av material och dokument i systemet. Uppdraget kommer inledningsvis pågå i en vecka med chans till förlängning. Tjänsten är på heltid och arbetstiderna förlagda till 08.00-17.00, måndag - fredag. Uppdraget förväntas starta v 37.

Din profil
För att lyckas i rollenhar du;
- Har en fullgjord gymnasieutbildning 
- Har goda IT-kunskaper
- Behärskar det svenska språket i såväl tal som skrift. 

Du som söker tjänsten är ansvarstagande, pålitlig och ordningssam. Tjänsten ställer krav på att du behärskar ett monotomt arbetsmoment och att du därför kan kombinera uthållighet med noggrannhet. Vidare är du ihärdig, har lätt för att engagera dig i dina arbetsuppgifter och strävar alltid efter ett bra resultat. Du är positiv som person och värdesätter ett trivsamt arbetsklimat. 

Utdrag ifrån belastningsregistret kommer att krävas.

Intresserad?
Sök tjänsten via länken nedan. Då uppdragsstarten är v 37 är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Cindy Hultman, 040-6110770 på TEMP-TEAM Sverige. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

ARKIVERARE TILL ETT KORT UPPDRAG MED START OMGÅENDE

Företag Temp Team
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

Dela detta jobb