netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Aviseringsansvarig administratör sökes åt kund!

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Aviseringsansvarig administratör sökes åt kund!

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Är du en passionerad administratör med några års arbetslivserfarenhet? Vill du arbeta i en stor organisation med ett härligt team? Sök då tjänsten som aviseringsansvarig administratör till vår kund i Solna!

I rollen som aviseringsansvarig administratör kommer din huvuduppgift vara att se till att våra 45,000 medlemmar får sina hyresavier i rätt tid med rätt uppgifter.
Du kommer att ha övergripande ansvar i våra system och säkerställa att alla inlagda uppgifter är korrekta.
Vi är en stor organisation med korta beslutsvägar, för rätt person innebär det att man får vara med och effektivisera våra processer och skapa nya sätt att arbeta på.

Personprofil
För att passa i denna administrativa roll behöver du vara strukturerad och organiserad.
Du kan se helheten och besitter ett processtänk.

En stor del av rollen handlar om att arbeta nära två avdelningar, servicecenter samt en administrativ grupp som har kunddialogen. Det innebär att kommunikativa egenskaper och pedagogik är av stor vikt. Detta för att stötta upp dialog och arbeta process-inriktat med kunddialog i first line (servicecenter), second line (administratörerna) och slutligen landar de mer avancerade frågorna hos aviseringsansvarig. Din uppgift i detta är att utbilda och påminna dem om vanliga frågor och svar-sekvenser för att effektivisera ditt fokus.

Som aviseringsansvarig är du ensam i din roll vilket ställer krav på att du är driven, handlingskraftig och kan prioritera dina arbetsuppgifter samt klarar av att tempoväxla när det behövs.

För att passa in i rollen vi söker bör du känna igen dig i detta:

• Ansvarsfull
• Strukturerad
• Ett öga för detaljer
• Framåtlutad
• Ett stort engagemang
• Goda kunskaper i svenska och engelska

Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som aviseringsansvarig.

Övrigt
Tillträde: Omgående, enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: 8–17 med möjlighet till flextid
Ort: Kunden har kontor i Solna och Uppsala så det går att utgå från båda.

Om PerformIQ
PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra konsulter utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet.
Som konsult hos PerformIQ omfattas du av kollektivavtal, vilket innebär att du kan känna dig trygg med dina anställningsvillkor hos oss. På PerformIQ ser vi oss själva som ett lag där alla medarbetare är lika viktiga och vi behandlar våra konsulter som lagkamrater. När du blir en del av vårt lag får du en tränare som finns tillgänglig för dig under hela din anställning. För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Aviseringsansvarig administratör sökes åt kund!

PerformIQ