netjobs.com

-->

Bemanningsassistent till avd 2 Hjärta och Kärl på Karolinska universitetssjukhuset i Solna

Ort
Utgår

2020-02-28

Ansök nu

Bemanningsassistent till avd 2 Hjärta och Kärl på Karolinska universitetssjukhuset i Solna

Hjärta och kärl vårdavdelning 2 tar emot patienter som ska genomgå hjärt och lungkirurgi. Patienterna remitteras till oss för operation ifrån regionens alla hjärtkliniker och från Gotland.

Vi erbjuder
Vi erbjuder dig en unik möjlighet att vara med och bidra till framtidens sjukvård. Vi behöver nu en bemanningsassistent till Hjärta och Kärl vårdavdelning 2 på Karolinska universitetssjukhuset Solna. Som bemanningsassistent arbetar du tätt tillsammans med omvårdnadscheferna på avdelningen. Ni rapporterar till vår vårdenhetschef omvårdnadsområde och uppdraget är att tillsammans utgöra ett professionellt verksamhetsstöd till våra omvårdnadschefer i bemanningsplaneringen. På avdelningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare och sjukgymnaster i nära samarbete kring våra patienter. Vi ger kvalitativt hög omvårdnad till patienterna under dygnets alla timmar. 

Om tjänsten
Som bemanningsassistentent ansvarar du för att ha en kort och långsiktig personalplanering utifrån verksamhetens behov. Till din hjälp använder du vårt bemanningssystem, Heroma. Du kommer dagligen att arbeta med rapportering i Heroma vad gäller ex schemaläggning, frånvaro, flexrättningar. Men även bemanning av pass antingen via interna eller externa bemmaningslösningar tillsammans med Bemanningscentrum. Du kommer i ditt arbete att ha många interna kontakter inom sjukhuset.

Vi söker
Vi söker dig som tidigare arbetat som bemanningsassistent eller jämförbar tjänst och med erfarenhet av att arbete i Heroma. Goda kunskaper i svenska språket i tal och skrift, arbetstidslagen och intresse av att arbeta i olika it-system. Det är meriterande om du tidigare har tidigare arbetat inom sjukvårdsverksamhet  med erfarenhet av schemaläggning. 

Personliga egenskaper:
För att lyckas i rollen som bemanningsassistent hos oss är du en person som är  lyhörd, flexibel och har mycket god förmåga att samarbeta med andra människor. Du har god prioriterings- och kommunikationsförmåga och känner dig bekväm med många kontaktytor och parallella arbetsuppgifter. Du är strukturerad, en god organisatör och har helhetssyn. Vi kommer att lägga mycket stor vikt vid personliga egenskaper


Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vi förespråkar friskvård och erbjuder möjlighet att träna i våra fina personalgym.

 

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.
http://www.sll.se/

Dela detta jobb

Bemanningsassistent till avd 2 Hjärta och Kärl på Karolinska universitetssjukhuset i Solna

Karolinska Universitetssjukhuset