netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Biomedicinsk analytiker till Närlaboratorier

Ansök nu

Biomedicinsk analytiker till Närlaboratorier

Är du utbildad Biomedicinsk analytiker möjligtvis med erfarenhet av venös- och kapillärprovtagning? Vi söker nu flera kollegor till våra laboratorier runt om i region Stockholm. Välkommen med din ansökan.

Vi erbjuder

Hos oss kommer du att:

 • Erbjudas goda möjligheter till utveckling.
 • Få möjligheten att ingå i ett team där vi strävar efter ett positivt arbetsklimat med en hög team- och verksamhetskänsla. Vi är måna om att ha en god arbetsmiljö med inflytande och delaktighet för vår personal.

Självklart får du också ta del av de generella förmåner som Karolinska Universitetssjukhuset erbjuder.

Om tjänsten

LNP finns på nästan 45 platser runt om i region Stockholm där vi bedriver laboratorier i primärvården. Vi har även provtagningscentraler på Karolinska Universitetssjukhuset i Huddinge och Solna och driver provtagningscentralen på Danderyds sjukhus.

På LNP möter vi patienten i flera arbetsmoment såsom vid provtagningar och funktionsundersökningar. Vi har även en stor del i det preanalytiska förfarandet av prover.

LNP har ett gemensamt bemanningsansvar vilket betyder att alla medarbetare har en grundplacering på ett specifikt laboratorium men vid semestrar och sjukdomar kan man komma att hjälpa till att bemanna andra laboratorier inom LNP.

Exempel på arbetsuppgifter:

 • Venös och kapillär provtagning på vuxna och barn.
 • Preanalytiskt arbete.
 • Akuta analyser som ingår i patientnära analyssortiment ingår.
 • Packning av provlådor.
 • Viss administration
 • På vissa av våra arbetsplatser räknas celler i spinalvätska samt ansvar för blodutlämning till vården vid behov.
 • Vi arbetar även aktivt med kvalitets- och patientsäkerhetsarbete samt att ständigt förbättra våra flöden.

Arbetstiderna är förlagda måndag till fredag och vi tillämpar flextid. Vi erbjuder tillsvidareanställning/visstidsanställning/timanställning.

Vi söker

Vi söker dig som:

 • Har mod att agera efter din egen övertygelse.
 • Har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter, snabbt kan ändra synsätt och förhållningssätt samt ser möjligheter i förändringar.
 • Arbetar bra med andra människor och relaterar till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter konstruktivt.
 • Är lugn, uppmärksam och tillmötesgående i ditt bemötande. Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att leverera lösningar.
 • Ser helheter och tar hänsyn till det större perspektivet. Du förstår din roll, men ser till hela verksamhetens bästa i agerande och beslut. 

Kvalifikationer

Krav:

 • Legitimerad biomedicinsk analytiker eller annan adekvat högskoleutbildning.
 • Behärskar svenska i tal och skrift.

Meriterande:

 • Erfarenhet av venös- samt kapillärprovtagning.

Vi ser fram emot att höra från dig!


Läs mer om rekryteringsprocessen på Karolinska på https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Om Karolinska Universitetssjukhuset
Vi på Karolinska Universitetssjukhuset är stolta över att vi är ett av världens främsta universitetssjukhus. Förutom vårt särskilda ansvar för den högspecialiserade vården i Stockholmsregionen är huvuduppdraget att tillsammans med Karolinska Institutet utbilda framtidens vårdanställda och bedriva världsledande forskning samtidigt som vi fortsätter vårt arbete med att utveckla vården för patientens bästa. Vi arbetar inom en rad olika områden och professioner.

Vår vision - Vi ska bota och lindra imorgon det ingen kan bota och lindra idag.

Läs gärna mer om oss på www.karolinska.se och följ oss på sociala medier!

Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska
Funktion Medicinsk Diagnostik Karolinska är en sammanslagning av Karolinska Universitetslaboratoriet och Bild och Funktion med laboratorieverksamhet, radiologi, nuklearmedicin, medicinsk strålningsfysik, radiofarmaci och strålsäkerhet inom Karolinska Universitetssjukhuset. Mer om oss finns här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-karolinska-universitetslaboratoriet/ och här https://www.karolinska.se/om-oss/teman-och-funktioner/funktion-bild-och-funktion/.

Att söka jobb i Region Stockholm

Vi eftersträvar jämställdhet och jämlikhet på vår arbetsplats och ser gärna sökande med olika bakgrund och förutsättningar.

Vi tar endast emot ansökningar via detta system. Ansök genom att klicka på knappen ”Ansök”. Ansökningar per brev eller e-post beaktas inte. Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.

Vårt rekryteringssystem kan inte hantera anonyma ansökningar eller sökande med skyddade personuppgifter. Om du har skyddade personuppgifter ber vi dig att kontakta den kontaktpersonen som finns angiven i annonsen. Din ansökan kommer då att hanteras utanför rekryteringssystemet. Du bör även vara försiktig med vilken information du lämnar i din ansökan och endast ta med information som är relevant för den aktuella befattningen.

Region Stockholm ansvarar för hälso- och sjukvård, kollektivtrafik, regional utveckling och bidrar till kulturlivet. Varje dag, dygnet runt. I landets snabbaste växande region. Tillsammans skapar vi Europas attraktivaste storstadsregion.

Läs mer om hur det är att jobba hos oss i Region Stockholm (öppnas i nytt fönster)

Fackliga representanter

Namn Naturvetarna Telefon
naturvetarna.karolinska@regionstockholm.se Namn Vårdförbundet Telefon
vardforbundet.karolinska@regionstockholm.se Namn Vårdförbundet Solna Telefon
vardforbundetsolna.karolinska

 

Dela detta jobb

Biomedicinsk analytiker till Närlaboratorier

Karolinska Universitetssjukhuset