netjobs.com

Logo

Brand Entry Coordinator till bolag i modebranschen

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-10-24

Ansök nu

Brand Entry Coordinator till bolag i modebranschen

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning, som är ett globalt bolag inom modebranschen, söker vi just nu en Brand Entry Coordinator. I rollen arbetar du bland annat med att samla in information och skapa riktlinjer för varumärkesetableringar i specifika länder. Du kommer arbeta enligt en tydlig process och leverera dokumentation till berörda leverantörer. Rollen kan även innebära koordinering i samband med butiksöppningar. Du kommer arbeta administrativt och koordinerande i rollen samtidigt som du har många kontaktytor, såväl internt som externt. 

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har en stark administrativ ådra – struktur och ordning är starka egenskaper hos dig. Du har en stark kommunikativ förmåga med en god social kompetens. För att trivas i rollen gillar du att arbeta i ett högt tempo och är van vid att driva egna projekt framåt. Vidare har du enkelt för att samarbeta med såväl kollegor som säljare och kunder. Du talar och skriver obehindrat på både engelska och svenska. Har du erfarenhet av retailbranschen sedan tidigare ser vi det som starkt meriterande.

Du erbjuds

En bred och varierad roll på ett stort internationellt bolag. Här ges du stora möjligheter till utveckling! Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, med start den 17.e oktober. Uppdraget förväntas pågå till i mitten på april 2020, med god chans till förlängning för rätt person.

Om verksamheten

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.

Sökord: Koordinator, Administratör, Brand Entry, POS, Retail

Dela detta jobb

Logo
Brand Entry Coordinator till bolag i modebranschen

Jurek Bemanning