netjobs.com

Kan du danska och vill jobba i kundtjänstteamet på Nordens största nätbutik för allt ifrån datorer, hemelektronik, vitvaror och spel? Då vill vi komma i kontakt med dig. 

Du erbjuds trevliga kollegor och centralt belägna lokaler nära centralstationen och mycket goda möjligheter att utvecklas internt.

Tjänstebeskrivning
Som kundtjänstmedarbetare kommer de att fylla en viktig funktion genom att vara Kompletts ansikte utåt. Du kommer att vara behjälplig vid inkommande ärenden såsom rådgivning, leveransfrågor, fakturafrågor, returhantering över telefon, chatt och mail.

Tjänsten är i utgångsläget en inhyrning via oss på TEMP-TEAM där man efter en period går över som anställd hos Komplett. Tjänsten skall tillsättas omgående efter överenskommelse med arbetstid måndag-fredag mellan 8-17.

Kvalifikationer
Vi söker efter dig som behärskar danska i tal och skrift och har en utpräglad servicekänsla. Du har erfarenhet ifrån serviceyrket, gärna i kundtjänst men inget krav.

Ansökan
Klicka på länken nedan för att ansöka som Kundtjänst hos Komplett. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. 

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Jan-Olof Åsberg, 0708-50 48 53 på TEMP-TEAM. 

TEMP-TEAM är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag och har i närmare 40 år framgångsrikt rekryterat medarbetare till såväl börsnoterade företag som mindre verksamheter. Vi är en del av en internationell koncern och tillsätter tjänster både inom kollektiv- och tjänstemannasektorn. Läs gärna mer om oss på www.temp-team.se

Logga

DANSKTALANDE KUNDTJÄNST TILL KOMPLETT!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2018-08-31

Ansök nu

Dela detta jobb