netjobs.com

DIGITAL STRATEG TILL MARKNADSKOMMUNIKATION

Företag Nibe AB
Ort
Utgår

2019-11-09

Ansök nu

DIGITAL STRATEG TILL MARKNADSKOMMUNIKATION

Vårt kommunikations-team på HQ i Markaryd växer och nu söker vi en digital strateg som har erfarenhet av digital marknadsföring inom B2C och B2B samt att leda och driva vårt growth marketing arbete och kampanjer på en internationell nivå. I rollen får du möjlighet att med ett operativt fokus inom webb och analys spela en central roll för att vi ska nå nya kunder och för fortsatt tillväxt. Du arbetar med framtidens hållbara klimatlösningar och ett marknadsledande varumärke som befinner sig på en resa mot en mer digital och individanpassad värld.

VEM ÄR DU?

Du har god erfarenhet av datadriven marknadsföring. Vi önskar även att du har ett starkt driv med tydligt fokus på ROI, god initiativförmåga och är bra på att samaberbeta. Du har ett par års erfarenhet av en liknande tjänst inom kommunikation/webb/ digital marknadsföring. Vi ser gärna att du har ett stort affärsintresse, bevakar kommunikationsnyheter och miljöfrågor och är snabb på att anamma trender för att skapa och optimera erbjudande, format och budskap. Vår arena är global, du behärskar det svenska och engelska språket i både tal och skrift.

För att trivas hos oss har du ett optimistiskt synsätt och är inte rädd för att kavla upp ärmarna och hugga i. Det underlättar om du har ett intresse för miljöfrågor och ny teknik.

Vi erbjuder dig en arbetsplats med högt i tak som premierar initiativtagande och intraprenörskap.

Vill du vara med och bidra till en mer hållbar framtid?

ANSÖKAN:

Vi tillämpar löpande rekrytering varför vi önskar din ansökan snarast, dock senast den 16 september. Ansökan sker via vår webbsida www.nibe.se under "lediga tjänster", ansök via röd knapp nedan. Önskas mer information vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna.

FAKTA OM NIBE

NIBE AB är en modern och framgångsrik industri med en omsättning på drygt 4 miljarder kr/år med närmare 1 200 anställda i Markaryd. NIBE tillhör de marknadsledande i Europa med ett produktsortiment som består av marknadens bredaste program av värmepumpar, varmvattenberedare, solpaneler, biobränsleprodukter, ventilationsprodukter, fjärrvärmeutrustning mm.

NIBE AB ingår i det börsnoterade NIBE Industrier som har en omsättning på cirka 22 miljarder kr och cirka 17 000 anställda i drygt 30 länder.

Hjärtligt välkommen!

KONTAKTPERSONER

Magnus Blomsterberg
HR-ansvarig
0433-27 30 00
magnus.blomsterberg@nibe.se

 

Dela detta jobb

DIGITAL STRATEG TILL MARKNADSKOMMUNIKATION

Nibe AB