netjobs.com

KLS Ugglarps Dalsjöfors

KLS Ugglarps producerar svenskt kvalitetskött. Med ett stort fokus på hållbar produktion utvecklar vi unika koncept i samklang med våra kunder för att tillgodose konsumenternas önskemål. Genom ett långsiktigt och nära samarbete med våra leverantörer skapar vi en lönsam, effektiv och hållbar värdekedja. Bolaget har vuxit mycket de senaste åren och är idag bland de största inom branschen. Utvecklingstakten inom företaget är hög och organisationen är flexibel. Det finns goda utvecklingsmöjligheter och möjlighet att själv utforma och påverka arbetet.

Arbetsuppgifter 

Som drifttekniker ingår du i driftgruppen som i första hand jobbar med förebyggande för att säkerställa och minimera driftstopp. Arbetsuppgifterna innebär bland annat service, installation, felsökning samt åtgärdshantering. Arbetet kommer att utföras på vår moderna anläggning i Dalsjöfors där noggrannhet, effektivitet och driftfokus är högsta prioritet. Arbetsuppgifterna kommer att utföras inom hela anläggningen.  

Kvalifikationer 

Vi söker dig med flerårig erfarenhet som tekniker/reparatör som brinner för problemlösning och utmaningar. Vi ser stor fördel om du har tidigare erfarenhet inom både service och entreprenad, samt kunskaper inom automation och styrteknik.  Det är även meriterande om du har erfarenhet av elarbeten eller underhållsarbete inom industri och livsmedelsindustri.

Du är: 

Prestigelös, lyhörd, stödjande och god förmåga att organisera ditt arbete, samt har en fallenhet för problemlösning. Du ska ha lätt för att ta egna initiativ och fatta beslut. Du är kvalitetsinriktad med fokus på medarbetare och övriga intressenters bästa. Det är viktigt att du är kommunikativ, tydlig och övertygande i ditt sätt att både muntligt och skriftligt framföra ditt budskap. Du tycker att det är roligt att arbeta mot gemensamma mål. Det är en självklarhet att Du delar och verkar i enlighet med våra fem ledarskaps principer.

Arbetstid

Tillsvidare/heltid  

Placering 

Dalsjöfors 

Lön 

Fast lön individuellt efter erfarenhet och kunskap.

Kontaktpersoner 

Josef Jagersjö, 070-629 02 58 - josja@dalsjoforskott.se

Ansökan 

Sista ansökningsdag 2020-06-28, dock sker urval löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Uppge i ansökan: ”Industri elektriker/reparatör – Dalsjöfors”

 

logga

Drifttekniker Dalsjöfors

Företag KLS UGGLARPS AB
Ort
Utgår

2020-06-28

Ansök nu

Dela detta jobb