netjobs.com

DRIVEN TEAMLEADER TILL KONEs SKANDINAVISKA KUNDSERVICE, STOCKHOLM

Företag Kone AB
Ort
Utgår

2019-09-29

Ansök nu

DRIVEN TEAMLEADER TILL KONEs SKANDINAVISKA KUNDSERVICE, STOCKHOLM

Vill du arbeta i ett internationellt företag som är marknadsledande i sin bransch? Är du en erfaren ledare som söker nya utmaningar och som brinner för god service, administration, utveckling och förbättring? Då är du den vi söker till oss på KONE. 

VI SÖKER

Just nu söker vi en teamleader för delar av vår kundservice och administration med placering i Kista. Du kommer att ansvara för ett skandinaviskt team på 13 medarbetare. Rollen innebär att du tillsammans med ditt team säkerställer den dagliga driften samt ser till att uppsatta mål nås. För att lyckas i rollen ser vi att du har förmågan att se situationer ifrån ett kundperspektiv och därav förstår vikten av att fokusera på de aktiviteter som är kritiska för kundnöjdhet. För dig är det viktigt att hålla dig uppdaterad om den nuvarande utvecklingen i branschen och att alltid söka förbättringar. Resor tillkommer i arbetet.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är bl.a.:

 • Säkerställa att teamet håller det övergripande servicemålet
 • Personalrelaterade ärenden som olika typer av samtal, coachsamtal/målsamtal etc.
 • Introducera, instruera och utbilda teamet i nya arbetsmoment och processer vid behov
 • Delta i det ständiga förbättringsarbetet och vara delaktig i implementation av arbetsmetod och rutiner
 • Ansvara för att givna kommunikationsvägar fungerar och underhålls, både inom gruppen och mot andra avdelningar
 • Rapportera överenskomna mål och nyckeltal för exempelvis effektivitet och kundnöjdhet

KUNSKAP, UTBILDNING OCH ERFARENHET
För att lyckas i rollen tror vi att du har:

 • Minst två års ledarerfarenhet
 • Mycket god vana av kundbehandlingssystem. Kunskap inom SAP är meriterande
 • Goda kunskaper i Officepaketet
 • Flytande språkkunskaper i skrift och tal på svenska, norska eller danska samt engelska
 • Meriterande med erfarenhet inom kundservice och administration

Vi tror att du som ledare har förmågan att kommunicera med självförtroende och tydlighet. Du har ett strukturerat arbetssätt och har en stor förmåga att inspirera teamet att vara motiverade, du engagerar dig och håller dig uppdaterad på medarbetarnas dagliga arbetssituation. Som ledare kan du identifiera och bryta ner hinder för en öppen kommunikation. Du uppmanar kollegor och team-medlemmar att dela samt genomföra sina idéer och förstå värdet av samarbete mellan olika funktioner.
Du delar naturligtvis våra grundläggande värderingar; glädja kunder, kraft som förnyar, passion att prestera samt samarbete för framgång.

VI ERBJUDER

På KONE erbjuds du möjligheten att komma in i ett marknadsledande bolag som ligger i framkant. KONE leder utvecklingen i branschen och finns med på Forbes lista över de mest innovativa bolagen i världen. KONE är ett globalt bolag med en platt organisation som präglas av flexibilitet och öppenhet. och det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget, såväl inom den svenska organisationen och internationellt. Vi erbjuder dig ett jobb med frihet under ansvar med möjligheter till både yrkesmässig och personlig utveckling i en internationell, positiv och framgångsrik organisation.

SÅ ANSÖKER DU

Välkommen att registrera din ansökan i form av ett CV och ett personligt brev. Sista ansökningsdag är 2019-09-29. Urval kan komma att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta: Vanja Shaswar, Rekryteringsspecialist på tfn. 010 218 40 04.

OM OSS

KONEs uppdrag är att göra det enkelt att förflytta sig i en urban miljö. KONE är ett av världens ledande företag inom hiss- och rulltrappsbranschen. Vi levererar hissar, rulltrappor, portar och automatiska dörrar, liksom lösningar för underhåll och modernisering som ger mervärde över byggnadens hela livscykel. Vi hjälper människor att förflytta sig tryggt och bekvämt i högre, smartare byggnader. Det vi kallar People Flow. 2017 omsatte KONE 8,9 miljarder euro och hade vid årets slut nästan 55 000 medarbetare. KONEs B-aktier är noterade på NASDAQ OMX Helsinki i Finland. Läs mer på www.kone.se

#LI-SCA

På KONE fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är innovativ och samarbetsinriktad, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. Medarbetarengagemang är en viktig del av vårt fokus, och vi uppmuntrar deltagande och utbyte av information och idéer. Hållbarhet är en väsentlig del av vår kultur och dagliga rutin. Vi tillämpar etiska affärsmetoder och eftersträvar en samarbetskultur där medarbetare har tillit till och respekt för varandra, och bra prestationer uppmärksammas. Som en utmärkt arbetsplats är vi stolta över att kunna erbjuda en rad olika erfarenheter och möjligheter. Dessa kan hjälpa dig uppnå dina mål i karriären och på det personliga planet, och ge dig tillfälle att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Läs mer på www.kone.com/careers

Dela detta jobb

DRIVEN TEAMLEADER TILL KONEs SKANDINAVISKA KUNDSERVICE, STOCKHOLM

Kone AB