netjobs.com

Embedded Software Engineer

Scanreco är i ett expansivt skede och behöver nu förstärka teamet med en mjukvaruutvecklare för inbyggda realtidssystem.

Scanreco AB är ett väletablerat elektronikföretag som utvecklar, producerar och marknadsför egenutvecklade trådlösa styrsystem för kranar och maskiner. Kunderna är några av världens ledande kran- och maskintillverkare och merparten av produkterna exporteras. Vi är idag 150 medarbetare och erbjuder en trevlig arbetsmiljö i nya och trivsamma lokaler i Sätra. För mer information om företaget - besök vår hemsida www.scanreco.com

Scanreco erbjuder en tjänst där du får jobba i ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir en del av ett team som består av erfarna, ambitiösa och engagerade kollegor. Som mjukvaruutvecklare får du chansen att vara med och påverka utvecklingen av våra produkter och bidra till den marknadsledande position vi är på väg till. Du kommer att tillhöra vårt kreativa mjukvaruteam, som ingår i företagets utvecklingsavdelning. Som utvecklare hos oss arbetar du med produktutveckling i nära samarbete med våra kunder. Som en del i teamet jobbar du med C-programmering för inbyggda realtidssystem och är delaktig i hela produktutvecklingsprocessen, från kravställning till serieproduktion. Arbetet innebär både att ta fram nya produkter och uppdatering av befintliga produkter. Arbetet är självständigt och stimulerande, och du har många kontaktytor. Tjänsten inkluderar även några resor per år inom Europa och övriga världen, till kunder men även till mässor.  

Din profil

  • Du är civil- eller högskoleingenjör inom Elektronik eller Datateknik. 

  • Du har goda kunskaper inom C-programmering för inbyggda system.  

  • Du har minst 3 års relevant erfarenhet av bare metal core FW/Embedded.  

  • Du pratar och skriver obehindrat på engelska, och även gärna på svenska.

Det är meriterande om du har arbetat inom fordonsbranschen. Erfarenhet av säkerhetskritiska system och olika CAN-protokoll samt Linux programmering är också meriterande.

Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Scanreco med Netjobs. Vid frågor kring tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Jonas Holma, jonas.holma@netjobs.se, 0707105209.

Välkommen med din ansökan snarast möjligt!

 

 

 

 

 

Dela detta jobb

Logga
Embedded Software Engineer

Scanreco AB