netjobs.com

Logo

Engagerad HR-assistent till spännande bolag i Stockholm!

Företag Jurek Bemanning
Ort
Utgår

2019-12-15

Ansök nu

Engagerad HR-assistent till spännande bolag i Stockholm!

Är du i början av din HR-karriär och söker din nästa utmaning? Lockas du av att få arbeta tätt tillsammans med erfarna kollegor och samla på dig värdefull erfarenhet inför framtiden? Blir du ofta beskriven som noggrann, strukturerad och serviceminded? Då kan detta vara rätt roll för dig!

Arbetsbeskrivning

För kunds räkning söker vi just nu en HR-assistent med start omgående. I rollen som HR-assistent kommer du arbeta brett med arbetsuppgifter av administrativ karaktär och spela en central roll för bolagets HR-team. Du kommer arbeta tätt tillsammans med HR-chef och hantera en bredd av arbetsuppgifter – detta är alltså ett ypperligt tillfälle att samla på dig värdefull erfarenhet från brett HR-arbete. Du kommer exempelvis arbeta med:
• Personaladministration – (upprättandet av anställningsavtal, hantera personalinformation i deras HR-system, bland annat!)
• Fungera som kontaktperson gentemot bolagets externa lönepartner – förse de med underlag samt kontrollera lönespecifikationer.
• Vara behjälplig i rekrytering och i rekryteringsfrågor

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll är i början av sin HR-karriär, med en vilja att utvecklas. Du har sannolikt en utbildningen inom PAO i grunden och vi ser det som meriterande om du redan hunnit samla på dig erfarenhet av HR-administration. Som person är du prestigelös, med en god känsla för service. Vidare ser vi att du är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt, med en förmåga att ta egna initiativ.

Om du trivs med administrativa arbetsuppgifter och har ett intresse för system, så kommer du trivas här!

Är det dig vi söker?

Om uppdraget
Detta är ett konsultuppdrag via Jurek Rekrytering & Bemanning, med start omgående. Uppdraget är på heltid och förväntas pågå minst sex månader, med chans till förlängning. Här ges du en möjlighet att samla på dig värdefull erfarenhet av brett HR-arbete och du kommer få arbeta med kompetenta kollegor med stor chans till utveckling.

Vid frågor kring uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef My Andersson på my.andersson@jurek.se. Vi hanterar urval och intervjuer löpande och rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag – om detta känns som din nästa utmaning, ser vi fram emot att ta emot din ansökan redan idag!

Sökord: HR-assistent, HR-administratör, HR-koordinator, HR-assistans, HR Coordinator, HR Administrator, HR, human resources.

 

Dela detta jobb

Logo
Engagerad HR-assistent till spännande bolag i Stockholm!

Jurek Bemanning