netjobs.com

Engagerad Kock till Daljunkaregården

Ansök nu

Engagerad Kock till Daljunkaregården

A&O Ansvar och Omsorg AB är ett vårdföretag som funnits sedan 1993. Företaget har verksamhet i flera kommuner och sysselsätter omkring 2 600 medarbetare inom äldreomsorg och primärvård. A&O vill skapa en positiv miljö och omsorg för människor i behov av särskilt boende och vård. Vårt mål är att man ska känna värme, omtanke och trygghet och ha kvar sin personliga integritet hela livet.

Vår nuvarande kock går i pension i sommar, så vi söker nu en kock till Daljunkaregården i Falun.

Som en del av ett arbetsteam (sjuksköterskor, dietist, undersköterskor och chefer) har du här chansen att forma arbetet för att verkligen göra skillnad för boendes måltidsupplevelser, och tillsammans med oss sikta på en hög nöjdhet avseende måltidsglädje. Hos oss ska du som kock laga god, vacker och näringsriktig mat för boende på Daljunkaregården.

Arbetsbeskrivning
Vi lägger stort fokus på att skapa en god livskvalitet för boende. Vi söker därför dig som vill utveckla måltiderna till en trevlig gemenskap med god mat och en trivsam upplevelse. Du är en del av ett team där gott bemötande och kundens välbefinnande är av yttersta vikt. Du är viktig för övriga kostombud på enheten där ni tillsammans skall driva olika projekt med syfte att utveckla enhetens mat och måltidsupplevelse.

Du strävar alltid efter högsta kvalitet på maten du tillagar och drivs av ett genuint intresse för mat och smaker. Du ser möjligheter snarare än problem i alla lägen och har självklart matgästerna i fokus i första hand.

Tjänsten innebär även HACCP-arbete, hantering av råvaru-ankomst, disk, tvätt och städ samt alla andra sysslor som kan förekomma i ett tillagningskök. Tjänsten är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Vi erbjuder dig ett omväxlande, ansvarsfullt och stimulerande arbete med möjligheter till egen utveckling. Som person är du noggrann och har ett självständigt och strukturerat arbetssätt och är även samarbetsvillig. Du har god förmåga att skapa maträtter utifrån vilka råvaror som finns, och som vi har enlig avtal. Du ansvarar för regelverken kring mathantering och att hygienkrav följs. Datorvana, kunskap om köksekonomi, och kunskap om hur man tar hand om mat på bästa sätt för att minska svinn är också viktigt.

Du ska driva utvecklingen framåt både för verksamheten och dig själv och du jobbar aktivt med att söka lösningar på uppkomna problem och att förbättra arbetssättet.

Vi ser maten och måltidsupplevelsen som en av de viktigaste aspekterna för våra boende och där kommer du som kock att bidra till livskvaliteten.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 80%. Intervjuer kommer att ske löpande.
Tillträde efter överenskommelse.

Vid frågor om tjänsten, kontakta verksamhetschef Ulrika Forsmark 023-82892
Välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Engagerad Kock till Daljunkaregården

A&O Ansvar och Omsorg