netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Erfaren Rekryteringsansvarig till PerformIQ

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Erfaren Rekryteringsansvarig till PerformIQ

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta hos ett företag där idrotten står högt i fokus och där dedikation och vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Då kan du vara just den nyckelspelare vi söker för att utveckla vårt framgångsrika team i Stockholm!

PerformIQ växer och söker därför dig som senior rekryterare för att ta oss vidare i vår tillväxt. Du erbjuds en tjänst där du arbetar operativt med egna rekryteringsprocesser samtidigt som du är med och driver interna utvecklingsprojekt tillsammans med ledningen.

I rollen kommer du att ansvara för flertalet rekryteringsprocesser parallellt och bör därför ha en god prioriteringsförmåga för att driva varje projekt framåt. Vi söker dig som är självgående, drivande, analytisk och trygg i din roll. Vi tror också att du är en person som har lätt för att skapa relationer och förtroende hos både kunder och kandidater.

Vi söker dig med förmågan att förstå olika branscher och roller och tycker om att arbeta konsultativt mot beslutsfattare. Du är van att jobba kundnära och nätverkande och har minst tre års erfarenhet inom rekrytering. Vi ser gärna att du har erfarenhet av offentlig sektor och tror att du är utbildad inom HR eller Ekonomi. Det är meriterande om du är certifierad i personlighetstestverktyget MPA, OPTO och/eller ACE.

Personprofil

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Flexibel arbetstid med möjlighet till distansarbete
Plats: Vi sitter i nybyggda och ljusa lokaler vid Hammarbybacken 31, Hammarby Sjöstad

Låter det intressant? Ansökningarna kommer att hanteras löpande så vänta inte med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

Dela detta jobb

logo
Erfaren Rekryteringsansvarig till PerformIQ

PerformIQ