netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Erfaren rekryteringskonsult till PerformIQ Malmö

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-12-16

Ansök nu

Erfaren rekryteringskonsult till PerformIQ Malmö

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Vill du arbeta hos ett företag där idrotten står högt i fokus och där dedikation samt vinnarinstinkt genomsyrar organisationen? Då kan du vara just den lagspelaren vi söker till vårt framgångsrika team i Malmö!

PerformIQ kombinerar det bästa från idrotten med näringslivet genom att hjälpa företag och organisationer med personallösningar inom rekrytering och bemanning. Du erbjuds en tjänst där du får möjlighet att tillsammans med våra kunder inom olika branscher, utveckla deras organisationer genom personal med idrottsbakgrund! Vi söker dig som har hög energinivå, är nyfiken på omvärlden och har ett starkt resultatfokus. Du drivs av att göra affärer, är duktigt på att koordinera och kommunicera. För att lyckas är du orädd och motiveras av att utvecklas i din professionella roll och som person.

Tjänsten passar dig som vill jobba på ett företag som karaktäriseras av stor entreprenörsanda och idrottskultur. Vi är ett tajt sammansvetsat team och vi strävar alltid efter att vinna alla matcher. Här trivs du som har en stark vinnarmentalitet men samtidigt en hög prestigelöshet.

Personprofil
Vi söker dig med ett starkt intresse för organisationer och idrott. Vi jobbar med ett brett spann av både branscher och tjänster vilket gör att du kommer ställas inför nya spännande scenarion och möten varje dag. Vi söker därför dig som är framåt, nyfiken och orädd men samtidigt trygg i dig själv. I den här tjänsten jobbar du med flera processer parallellt och bör därför ha en god prioriteringsförmåga för att driva rätt projekt framåt.

Vidare är du en person som har en utmärkt social förmåga och har lätt för att skapa relationer. Vi söker dig med gedigen erfarenhet av rekryteringsprocesser inom olika branscher och kompetensområden, gärna med erfarenhet av att arbeta med upphandlingar. Det är meriterande om du är certifierad i personlighetstestverktyget MPA, OPTO och/eller ACE.

Hos oss på PerformIQ har alla medarbetare någon form av idrottsbakgrund där vår kultur präglas av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga. Ange i din ansökan vilken idrott du har erfarenhet från och på vilket sätt du ser att den bakgrunden påverkar dig i en roll som rekryteringskonsult.

Övrigt
Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Hyllie, Malmö

Vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till rekryteringskonsult Anna Lindberg på 0733-537 537. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Om PerformIQ
PerformIQ är i tillväxtfas med stort fokus på att ta nya marknadsandelar. Då samtliga lagkamrater har en idrottslig bakgrund präglas vår kultur av en stark laganda, idrottsaktiviteter och en vinnarinstinkt utöver det vanliga! PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra lagkamrater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se

 

Dela detta jobb

logo
Erfaren rekryteringskonsult till PerformIQ Malmö

PerformIQ