netjobs.com

Eventkoordinator på deltid till välkänt företag i Umeå!

Företag Academic Work
Ort
Kategorier
Utgår

2021-11-26

Ansök nu

Eventkoordinator på deltid till välkänt företag i Umeå!

Vill du arbeta extra med att planera och styra event samt enklare aktiviteter på ett seniorboende i Umeå? Vi söker till vår kund en Eventkoordinator för ett uppdrag på deltid under ett år, med start i november. Är du den vi söker? Skicka in din ansökan redan idag, urvalet sker löpande.Om tjänsten

Om du vill vara med och påverka boendets trivsel till det bättre, är den här tjänsten för dig! Som Eventkoordinator kommer du tillsammans med en aktivitetsgrupp skapa roliga aktiviteter och ge service till hyresgästerna med deras vardagsfunderingar.

Du erbjuds

  • Ett givande extrajobb!
  • En möjlighet att göra det extra för boendets hyresgäster!

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos vår kund. Uppdraget kommer att vara på deltid med start 1a november och pågå under 1 år.

Arbetsuppgifter

Arbetsuppgifterna varierar med fokus på aktiviteter och att ta emot felanmälningar av hyresgästerna och vidarebefordra dessa. Aktiviteterna kommer vara allt från boule, körsång till quiz och annat energigivande.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande ????.

Vi söker dig som

Det är meriterande om du tidigare har arbetat med service eller kundbemötande.

I det här arbetet är det viktigt att du är rätt person för att skapa mervärde för hyresgästerna. Därför kommer de personliga egenskaperna och ditt engagemang för rollen väga tungt i denna rekryteringsprocess.

Som person är du:

  • Serviceinriktad
  • Relationsskapande

Övrig information

  • Start: 2021-11-01

  • Omfattning: Cirka 10 timmar i veckan under en längre period.

  • Placering: Umeå

  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och företagets önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Ansök här

 

Dela detta jobb

Eventkoordinator på deltid till välkänt företag i Umeå!

Academic Work