netjobs.com

Vill du arbeta i en omväxlande roll och motiveras av självständigt arbete med frihet under ansvar? Då har vi möjligheten för dig! För vår kunds räkning, Columbus, söker vi nu en social och serviceorienterad person som vill arbeta extra i deras reception i centrala Malmö.

Rollen
Vi söker dig som trivs med varierande arbetsuppgifter med fokus på reception och intern service med allt vad det innebär, dvs. alltiallo på kontoret. Du kommer att ha dator som främsta arbetsredskap, men du kommer även vara den person som kunderna möter först vid deras besök! I arbetsuppgifterna ingår det även ansvar för bokning av konferensrum, förberedelse av mat och fika till möten samt ansvara för att konferensrummen och övriga kontorsytor är iordningställda och representativa.

Arbetstiderna är vardagar 08:00-16:30 med 1 timmes lunchrast mellan 12-13:00. Vi söker dig som vill arbeta extra vid behov samt vid semester och sjukdom.

Din profil
Vi söker dig som är student på minst 50% eller har en annan huvudsaklig sysselsättning på 50% och som har möjlighet att arbeta extra vid behov. Då arbetet som receptionist innebär en del kundkontakt är det viktigt att du är positiv, social och serviceorienterad. För att ta sig an arbetet behöver du ha ett öga för vad som ska prioriteras, en påhittig ådra för att lösa praktiska problem och vara en duktig jonglerare för att hantera många saker samtidigt. Vidare har du goda kunskaper i Officepaketet och MS Outlook/Exchange samt goda språkkunskaper i svenska och engelska. Har du tidigare erfarenhet av att arbeta som receptionist eller liknande ser vi det som meriterande.

Bra att veta!
Du kommer bli anställd som konsult på TEMP-TEAM där du erbjuds avtalsenliga villkor och en personlig kontakt för att säkerställa att du kommer väl tillrätta på din arbetsplats. Du kommer att arbeta extra vid behov hos Columbus i Malmö.

Intresserad?
Du söker tjänsten via länken nedan. Då vi har ett löpande urval till tjänsten är det viktigt att du skickar din ansökan så fort som möjligt för att öka dina chanser att komma med i urvalsprocessen. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Cindy Hultman på 040-611 07 70.

Varmt välkommen med din ansökan!

Logga

EXTRAARBETE SOM RECEPTIONIST PÅ COLUMBUS

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-10-04

Ansök nu

Dela detta jobb