netjobs.com

logga

Extrajobb på Eilogistik AB

Företag Premier Service
Ort
Kategorier
Utgår

2019-12-18

Ansök nu

Extrajobb på Eilogistik AB

Extrajobb på Eilogistik AB

Företagsinformation

I maj 2006 förvärvade e-logistik (Eilogistik Marknadservice AB) verksamheten Sempers Reklamservice i Götene. Sedan dess har e-logistik varit ett innovativt tredjepartslogistikföretag med ett brett serviceutbud. Idag omfattar verksamheten ett 50-tal kunder med tonvikt på e-handelslogistik. Omsättning har växt kontinuerligt och snabbt ca 40% bara i år och passerar nu 70 Mkr. Sammanlagt har e-logistik ca 8 000 kvm lageryta och 30 fastanställda men betydligt fler så på inhyrning och deltid. Vår vision: "Ambitionen är att vara en ledande svensk 3PL-aktör för mindre och medelstora handels- och e-handelsföretag med internationella tillväxtambitioner" och vi vill vara en partner på våra kunders tillväxtresa.

Tjänstebeskrivning

I november och december så växlar vi upp tempot på E-logistik och med hjälp av Premier söker vi nu dig som vill jobba extra på dagtid och kvällar. Arbetet innebär att du kommer plocka och packa ordrar enligt en ordersedel. Arbetet är förlagt vardagar måndag-fredag, dagtid, 06:00-14:30 och kväll 14.30-22:00. Arbetspassen är behovsstyrda och därför kan det variera hur många arbetspass det finns vecka för vecka.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är noggrann, arbetsvillig och har en positiv inställning. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift. Har du tidigare erfarenhet ifrån liknande arbetsuppgifter är det meriterande. För att vara aktuell för jobbet måste du ha en annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%. Kanske går du på gymnasiet eller högskolan och vill jobba extra? Låter det intressant? Har du frågor, så tveka inte att ringa kandidatansvarig Karinna Tuzinovic, 070-7858409. Din ansökan skickar du in via Premiers hemsida, www.premier.se snarast. Vi jobbar med löpande urval, så skicka gärna din ansökan idag.

Med anledning av nya dataskyddsförordningen GDPR, ber vi dig att utesluta de sista fyra siffrorna i ditt personnummer samt eventuella referenskontakter i din ansökan/CV. Välkommen med din ansökan!

Att arbeta som konsult på PremierSom konsult hos Premier är du anställd hos oss och arbetar ute hos någon av våra kunder. För oss är det viktigt att erbjuda en trygg och hållbar anställning för alla våra anställda. Du har samma fördelar och trygghet som hos en traditionell arbetsgivare och du omfattas av kollektivavtalens villkor för till exempel lön, försäkringar, pension och semester. Som konsult hos oss får du en konsultchef som hjälper dig i ditt val av uppdrag och ger dig tips och råd hur du kan utvecklas i arbetslivet. Du får även möta olika företagskulturer och får erfarenhet från olika branscher, vilket gör att du utvecklar din kompetens och ditt nätverk och gör dig till en mer attraktiv medarbetare

.Krav

Annan huvudsaklig sysselsättning om minst 50%

Körkort och tillgång till bil

Kontaktperson(er)

Sara Stenlund

 

Karinna Tuzinovic

karinna.tuzinovic@premier.se

 

Anställningsomfattning

Deltid

Anställningsform

Timanställning

Tjänstgöringsort

Götene

Publiceringsdatum

07 October 2019

Dela detta jobb

logga
Extrajobb på Eilogistik AB

Premier Service