netjobs.com

Filéskärare till Nordsjöfisk i Mölnlycke

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2021-11-14

Ansök nu

Filéskärare till Nordsjöfisk i Mölnlycke

Färsk fisk är vår specialitet. Det har det varit sedan 1949 då Nordsjöfisk grundades. Vi är rikstäckande och vi erbjuder fullt sortiment inom fisk och skaldjur. Vi vänder oss till alla typer av verksamheter som uppskattar vår kvalitet, vårt hantverk och vår service. Våra kunder sträcker sig från några av Sveriges bästa restauranger till mindre lokala fiskhandlare. Oavsett så tar vi vår roll på största allvar när det gäller att vara en långsiktig partner med fokus på kvalitet i alla led.


ARBETSUPPGIFTER
Vi söker nu dig som vill få chans att arbeta som filéskärare hos Nordsjöfisk. Som filéskärare kommer du att arbeta med att filéa fisk av många olika sorter i Nordsjöfisks produktion i Mölnlycke. Röding, Torsk, Sej, Piggvar, Lax, Kummel och Abborre mm är fiskar som förekommer. Hos Nordsjöfisk erbjuds du en anställning med frihet under ansvar. Du ansvarar själv för att ditt arbete blir väl utfört och tar raster när jobbet tillåter. Du kommer att vara anställd på heltid (40 h/v) men arbetsbelastningen och antalet timmar kommer att variera under veckans dagar. Vanligtvis startar arbetsdagen klockan 06:30 och du arbetar tills du är färdig för dagen. 

Du kommer i denna tjänst att erbjudas en direktanställning hos Nordsjöfisk. Nordsjöfisk har i denna rekryteringsprocess valt att samarbete med Eterni Sweden AB, eventuella frågor kring tjänsterna hänvisas därför till Eterni och Josefine Ågren. 

PERSONLIGA EGENSKAPER OCH KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av fiskindustrin och är duktig på att filéa fisk. Vi ser gärna att du har en likande tjänst idag och är redo för nya äventyr eller att du har många år på nacken som filéare och vill tillbaka till branschen. För att passa i rollen behöver du även ha en bred kunskap kring hur man filéar många olika sorters fisk. Som person ser vi att du är initiativtagande, positiv och känner ett stort ansvar för jobbet du utför. Du har lätt för att se vad som behöver göras och är noggrann och effektiv i ditt arbete. 

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. 

Ansök genom att registrera dig på Eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev.

Ansökningar via mail hanteras inte. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

Filéskärare till Nordsjöfisk i Mölnlycke

Eterni Sweden AB