netjobs.com

Söker du ett deltidsjobb för att komplettera dina teoretiska kunskaper med praktisk arbetslivserfarenhet? Studerar du på minst 50% och har möjlighet att jobba 2-3 dagar i veckan? Nu söker vi dig som vill fylla dagarna med extrajobb!

Rollen
mcare Sweden AB expanderar och söker dig som studerar och vill arbeta deltid på deras ordermottagning/packning. Tjänsten innebär dessa typer av uppgifter: 
- göra bedömningar i enskilda skadefall
- sköta kontakten med försäkringsbolag
- göra kostnadsbedömningar- och förslag
- beställa reservdelar
- administrativa uppgifter som efterföljer föregående arbetsuppgifter 
- packning och leveranser

Antal arbetspass är varierande, men målet är att arbeta 2-3 gånger per vecka. Det är av stor vikt att vara flexibel för att bli uppbokad på pass med kort framförhållning. Arbetstiderna är varierande mellan 8 och 17, måndag till fredag.

Du erbjuds
Ett flexibelt extrajobb bredvid dina studier där du till stor del styr dina arbetstider själv med varierande arbetsuppgifter på en arbetsplats med ett litet och ungt team som andas teknik! Du får dessutom möjlighet att arbeta inom en organisation som genomsyras av Apple och deras spännande produkter!

Din profil
Rollen kräver inga förkunskaper utan vi kommer värdera din personlighet högst! För att lyckas i rollen som ordermottagare söker vi en person som är noggrann och lyhörd för instruktioner då kvaliteten står i fokus, Vi ser gärna att att du är lättlärd, självgående och mån om att leverera ditt bästa. Som person ser vi dig som social med sinne för humor som trivs i en arbetsmiljö med högt i tak och samtidigt arbeta i ett högt tempo utan att noggrannheten och kvaliteten påverkas. 
Du ska:
- studera på minst 50% och ha minst 1 år kvar av dina studier 
- vara tillgänglig för jobb 2-3 dagar i veckan
- ha god it-vana
- känna dig bekväm i såväl svenska och engelska i både tal och skrift
- har du ytterligare språkkunskaper ses detta som meriterande. 

Intresserad?
Låter detta som en tjänst som skulle passa dig? Då vi har ett löpande urval kan tjänsten komma att tillsättas innan slutdatum. Sök redan idag! Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterare Rebecka Eklund på telefonnummer 040- 611 07 70.

Logga

FLEXIBEL STUDENT TILL EXTRAARBETE HOS MCARE!

Företag Temp Team
Ort
Kategorier
Utgår

2019-09-27

Ansök nu

Dela detta jobb