netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Förvaltningsadministratör

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

Förvaltningsadministratör


Sveafastigheter utvecklar och bygger bostäder med starkt hållbarhetsfokus och har egen långsiktig förvaltning. Genom vårt långsiktiga ansvarstagande skapar vi de välkomnande miljöer för boende, såväl i som omkring bostaden, som bidrar till ett inkluderande och hållbart samhälle.


Förvaltningsadministratör inom nyproduktion till Sveafastigheter

Är du intresserad av en ny utmaning med fokus på uthyrning av unika nyproduktionsprojekt? Missa inte möjligheten att bli en del av Sveafastigheter!
 
Sveafastigheter söker nu ytterligare förstärkning till sitt växande förvaltningsadministrationsteam. Sveafastigheters vision är att vara ledande utvecklare och förvaltare av attraktiva och hållbara hem och kvarter, med ansvar för att människor trivs och känner sig trygga.

Med sitt starka fokus på människor och miljö är det inte konstigt att deras hyresgäster trivs – Vilket första pris i kategorin Sveriges nöjdaste hyresgäster i nyproduktion är ett tydligt exempel på.

Om tjänsten
I den här rollen kommer du att få ta ett helhetsansvar för uthyrningen av Sveafastigheters nyproduktion (ca 500 lägenheter/år). Du kommer att samarbeta nära projektavdelningen och vara involverad i processerna i ett tidigt skede. Detta för att kunna kartlägga vilken form av marknadsstrategi som ska användas för projekten.

Vidare kommer du att ha det övergripande ansvaret för uthyrning av lägenheter och parkeringar i projekten genom att sköta en del av uthyrningen själv, men också genom dialog med kollegor som handhar uthyrningen. Du kommer även ha tät dialog med den tekniska förvaltningen för att säkerställa att allt är klart inför inflyttning på plats.

Då nyproduktionsprojekten kan vara i olika faser kommer du även att få arbeta med den löpande förvaltningsadministrationen, vilket innebär: uthyrning av förvaltningsfastigheter, kundservice och hyresadministration. 

Sveafastigheter är ett ständigt framåtsträvande bolag och det finns även goda möjligheter till att jobba med olika utvecklingsprojekt

Huvudsakliga arbetsuppgifter

  • Ta fram och driva en marknadsföringsplan för samtliga nyproduktionsprojekt.
  • Ansvara för systemupplägg och kontroll av nyproduktionsprojekten i Sveafastigheters fastighetssystem.
  • Uthyrning av lägenheter och parkeringar.
  • Hantera uppsägningar, intyg, avtalstecknande och andra ansökningsprocesser.
  • Planera och hålla i visningar.
  • Ta fram inflyttningspärmar, inflyttningspresenter, hisscheman och övrigt informativt material vid inflyttning.
  • Planera och delta vid inflyttningsdagarna av projekten.
  • Ta fram underlag inför förhandlingar.
  • Hantera kundservice för projekten genom inkommande samtal och mail.

 
Du arbetar främst i fastighetssystemet Fast2.

Din profil
Vi tror att du kommer från fastighetsbranschen och har några års erfarenhet inom en service- eller marknadsroll. Det är meriterande om du har en för tjänsten relevant utbildning, erfarenhet av marknadsföring eller uthyrning samt om du tidigare har arbetat i Fast2. 

Som förvaltningsadministratör kommer du att arbeta brett i olika system. God systemvana och erfarenhet av Excel är en förutsättning. 
 
För att du ska trivas och lyckas i rollen tror vi att du gillar att ta ansvar och att effektivt strukturera upp ditt arbete. Du är en kommunikativ person som ständigt har kunden i fokus och drivs av att hitta kreativa lösningar. Du trivs i en roll med många kontaktytor och det faller sig naturligt för dig att ha ett gott samarbete med såväl kollegor inom teamet och andra avdelningar.

Du arbetar med noggrannhet, kvalitet och stor servicekänsla. Sveafastigheter fäster stor vikt vid ditt engagemang och dina personliga egenskaper.

Att arbeta på Sveafastigheter
Ett av Sveafastigheters mål är att ständigt vara i utveckling och det märks på företagsklimatet. Att medarbetarna trivs och får möjlighet till utveckling är en av Sveafastigheters främsta värderingar. Bolaget kännetecknas av en stark entreprenöriell anda.

Dina insatser kommer att ha stor inverkan på resultatet och du kommer att få möjlighet att vara med och påverka genom snabba beslutsvägar. Dina närmsta kollegor är ett socialt, härligt och engagerat team. Du kommer att arbeta i ett nyrenoverat och öppet kontorslandskap med flera sällskapsytor, vilket bjuder in till dialog och samarbete med övriga funktioner.

Välkommen med din ansökan!
Om du tycker att tjänsten som förvaltningsadministratör passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, skicka din ansökan snarast.

I denna rekrytering samarbetar Sveafastigheter med Fasticon. Alla ansökningar behandlas konfidentiellt och löpande. För att säkerställa att dina personuppgifter hanteras i enlighet med GDPR tar Fasticon inte emot ansökningar via e-post.

Har du frågor angående tjänsten är du välkommen att kontakta rekryteringskonsult Elin Eriksson på elin.eriksson@fasticon.se eller 073-415 43 11.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Förvaltningsadministratör

Fasticon AB