netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

Förvaltningsassistent för konsultuppdrag

Företag Fasticon AB
Ort
Utgår

2022-07-19

Ansök nu

Förvaltningsassistent för konsultuppdrag

 

Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö.


Förvaltningsassistent för konsultuppdrag med chans till förlängning i Göteborg!

Nu söker vi en förvaltningsassistent för ett konsultuppdrag till ett stort fastighetsbolag i Göteborg. Bolaget erbjuder dig en roll med hög variation i en organisation med många möjligheter och kontaktytor.

Uppdraget avser starta upp i mitten av augusti och pågå till och med årsskiftet 2022/2023 på heltid, god chans till förlängning finns.

Om uppdraget
Vår kund är ett stort fastighetsbolag inom offentlig sektor. Som förvaltningsassistent ingår du i ett team om cirka 20 personer. Detta är en bred roll inom både hyresadministration och chefsstöd. Du rapporterar till avdelningens fastighetschef. Under uppdraget kommer du att ingå i ett administrativt team där du kan känna dig fri att bolla tankar och idéer med kollegor.

Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat:

  • Ansvara för hyres- och avtalsadministration inom avdelningen vad gäller avtalsändringar.

  • Vara förvaltarna behjälplig vid behov.

  • Samverka med controller i prognosarbete avseende hyror.

  • Samordna och koordinera övergripande kundmöten och aktiviteter.

  • Agera chefsstöd åt fastighetschef med mötes och resebokningar samt samordning av möten.


Din profil
För att trivas i denna roll ser vi att är van vid att arbeta över många kontaktytor, både internt och externt. Du är en strukturerad person som gillar ordning och reda. Vidare tror vi att du är van vid att arbeta administrativt och vill ge bästa service till dina kollegor och ser det som en självklarhet att överraska med ”det lilla extra”.

Välj själv – vara anställd konsult eller egenföretagare
Att arbeta som konsult genom oss innebär att du får en bredare blick hos olika företag inom den växande samhällsbyggnadssektorn. Du får också möjlighet att utvecklas i din yrkesroll, såväl som stärka ditt cv med unika erfarenheter.

Du kan välja att ta uppdrag antingen som konsult direkt anställd av Fasticon, eller vara underkonsult med eget bolag.

En anställning hos Fasticon innebär självklart att din tjänst lyder under samma regler som för andra på arbetsmarknaden. Under din anställningsperiod har du en personlig kontakt med din konsultchef som är ytterst ansvarig över uppdraget. Våra konsultchefer är angelägna om att bygga personliga relationer och arbetar för att vara så lättillgängliga som möjligt om du har några funderingar.

Din anställning är hos oss men ditt uppdrag sker ute hos kundföretaget. Självklart erbjuds du kollektivavtal, försäkringar och tjänstepension.

Ansök idag!
Våra konsultprocesser går riktigt fort! Vi går igenom ansökningar löpande och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdatum. Tveka därför inte, skicka in din ansökan idag!

Vid frågor om rollen eller konsultprocessen är du varmt välkommen att kontakta ansvarig konsultchef: Cecilia Schön på cecilia.schon@fasticon.se eller 070-143 03 57.

Om Fasticon
Fasticon är specialister på kompetensförsörjning inom samhällsbyggnadssektorn. Vi hjälper våra kunder att förstärka sina organisationer genom att attrahera, utveckla och behålla rätt kompetens. Det gör vi genom att utbilda, rekrytera och hyra ut yrkesverksamma som bidrar till värdeskapande samhällsbyggnad. Kunderna finns över hela Sverige och vi utgår från kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö. Läs mer på www.fasticon.se.

Dela detta jobb

Förvaltningsassistent för konsultuppdrag

Fasticon AB