netjobs.com

logga

HR and Administration Manager

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

HR and Administration Manager

I rollen som vår nya HR & Administration Manager blir du en viktig person för Picards butikschefer, vår VD och dina kollegor på kontoret. Du är den som bidrar med värdefull HR-kompetens och har huvudansvaret för vår administration.

Vår nuvarande HR & Administration Manager Jenny har efter åtta fina år hos oss på Picard valt att gå vidare till nya utmaningar. En optimal tidplan för oss skulle vara om du kan börja i augusti/september, men gärna komma in för överlämning några dagar i juni.

Trivs du i en bred roll i ett litet företag där alla hugger i och samarbetar? Motiveras du av en företagskultur som präglas av entreprenörskap, energi, prestigelöshet och framåtanda? Då kan du vara den vi söker!

Vårt kontor är centralt beläget i trevliga lokaler på Västmannagatan vid Norra Bantorget.

Rollen

Du kommer att arbeta med såväl HR som administration, operativt och strategiskt. I dina löpande uppgifter ingår bland annat:

• Chefsstöd till våra butikschefer
• Arbetsrätt och fackliga frågor/förhandlingar
• Arbetsmiljöarbete
• Rekrytering
• On- och off boarding
• HR-administration, avtal, betyg, exit etc.
• Löneprocessen (outsourcad lön)
• Lönekartläggning
• Ansvar för hyresavtal och leverantörsavtal
• Följa upp schemaläggning

Du som person

Vi söker dig som har utbildning inom HR eller motsvarande och erfarenhet av brett HR-arbete och administration, gärna i ett mindre bolag.

Du har en stark egen drivkraft och tar egna initiativ. Du är kommunikativ och trivs med att ha många kontaktytor – att vara en naturlig samarbetspartner, problemlösare och stöd i organisationen av det dagliga arbetet. Detta medför också förmåga att prioritera och ha integritet. Picard är ett litet företag så du är flexibel och har inget emot att hjälpa till där det behövs.

Om Picard

Picard står för fryst kvalitetsmat och erbjuder ett brett sortiment från råvaror till färdigrätter och franska delikatesser. Picard har idag ca 1000 butiker i Frankrike, i februari 2013 öppnade den första butiken i Sverige på Karlavägen 50 i Stockholm. Det finns idag 6 butiker i Stockholm, och en i Göteborg. Du hittar även många av de bästsäljande produkterna på ICA, Coop och Citygross!

Söka tjänsten

I denna rekrytering samarbetar Picard med Jurek HR som hanterar ansökningar löpande. Vid frågor om tjänsten kontakta Ylva Ottosson, Rekryteringskonsult, 0733 914108, ylva.ottosson@jurek.se

Välkommen med din ansökan!

 

Dela detta jobb

logga
HR and Administration Manager

Jurek