netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

HR-ansvarig till Calamo

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2022-07-09

Ansök nu

HR-ansvarig till Calamo

ARBETSUPPGIFTER
Vi fortsätter att växa och söker nu en HR-ansvarig till vår enhet i Molkom. Här kommer du att få möjlighet att fortsätta din resa inom HR och i allra högsta grad vara med och forma din egen roll. Rollen spänner brett och du kommer att ha det övergripande strategiska och operativa ansvaret för HR-arbetet och du kommer även att arbeta i tätt samarbete med företagets chefer i syfte att utveckla personal och organisation. Du fungerar som stöd till företagets chefer och övrig personal gällande avtal, regler och HR-relaterade frågor. Vidare kommer du bl.a. att:

 

  • Ansvara för onboardingprocessen och administrationen vid nyanställningar
  • Uppdatera personalhandboken
  • Underhålla intranätet inkl. utveckling av HR-processer, rutiner och policys
  • Sköta kontakten med myndigheter/företagshälsovård/universitet/utbildare etc.
  • Ha en nyckelroll gällande rekrytering av nya medarbetare

PERSONLIGA EGENSKAPER & KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som arbetar inom HR idag men känner att det är dags att ta nästa steg. Du har relevant utbildning på högskole- eller universitetsnivå och goda kunskaper kring avtal och regler inom HR-området. Vi tror också att du har en administrativ ådra men samtidigt är effektiv, flexibel och inte är rädd för att hugga i där det behövs. Vidare tror vi att din datavana är god och att du obehindrat behärskar svenska och engelska. Tidigare erfarenhet från tillverkande industri eller liknande är meriterande.

OM TJÄNSTEN
Tjänsten som HR-ansvarig är en direktrekrytering där du blir anställd av Calamo. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden.

ÖVRIG INFORMATION
Vi arbetar med löpande urval så vänta inte med att skicka in din ansökan. Sista ansökningsdatum är 30/6-2022. Dina frågor angående rekryteringsprocessen svarar Adam Fransson Mörk på via 073-8617253 eller adam.f.mork@eterni.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

HR-ansvarig till Calamo

Eterni Sweden AB