netjobs.com

logga

HR Business Partner till Coop

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

HR Business Partner till Coop

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker en ny medarbetare till HR och Distrikt Stockholm. Vi söker en HR Business Partner med minst 3-5 års erfarenhet från självständigt HR-arbete i en HR Business Partner roll samt vilja och vana att jobba i nära samarbete med övriga HR-funktioner. I rollen som HR Business Partner driver du samtliga HR-processer och ansvarar för att distriktets chefer får stöd inom HR.

Vi erbjuder dig

CBS genomgår en spännande förändringsresa vilket skapar ett utmanande och omväxlande innehåll i rollen som HR Business Partner. Du kommer få möjligheten att ingå i ett engagerat och affärsinriktat HR-team som bidrar till ett framgångsrikt CBS, där du kommer att stötta och utveckla ledare i organisationen. Ditt arbete är rörligt och fritt med stort eget ansvar och du kommer att få jobba med hela HR-bredden. Och inte minst, du kommer att göra skillnad. Låter det roligt? Då kan detta vara jobbet för dig!

Rollen

I rollen som HR Business Partner hos CBS driver du samtliga HR-processer och ansvarar för att distriktens chefer får stöd inom HR.

I dina arbetsuppgifter ingår;

• Konsultativt och affärsnära stöd till regionens chefer inom samtliga HR-områden, dvs arbetsrätt, rekrytering, rehabilitering, utveckling, avveckling mm.
• Ansvarar för att implementera Coops policys, riktlinjer och processer inom HR-området i regionen.
• Ansvara för att det löpande HR-arbetet i regionen fungerar i enlighet med satta processer.
• Beställa utbildning eller själv genomföra utbildning.
• Ansvar för att säkerställa att lagar och avtal följs inom HR-området.
• Säkerställa goda fackliga relationer och vara stöd i genomförande av fackliga förhandlingar.
• Vara representant för CBS i prioriterade Coop-projekt.

Din profil

Du gillar att jobba självständigt och har förmågan att ge konsultativt stöd vilket kräver integritet och mognad. Du vågar utmana cheferna och kan samtidigt balansera detta med ett serviceinriktat, prestigelöst och positivt förhållningssätt. Du samarbetar såväl internt inom HR som inom bolaget i stort.

Generellt i rollen behövs god förmåga att planera, prioritera och på ett systematiskt sätt genomföra insatser med hög kvalitet enligt tidplan. Din förmåga att ta kommunicera och se lösningar framför problem är god. Noggrannhet, när så krävs, är viktigt. Detta kopplat till bl.a. processer, protokoll, och hantering av arbetsrättsliga situationer.

Din bakgrund och erfarenhet

• Akademisk examen inom HR/PA
• Minst 3-5 års erfarenhet av självständigt brett HR-arbete
• Arbetat med HR inom personalintensiv verksamhet med såväl tjänstemän som kollektivare
• Dokumenterad erfarenhet att kunna genomföra operativa processer och erfarenhet av att självständigt driva möten och fackliga förhandlingar
• Breda och djupa kunskaper inom Arbetsrätt och Arbetsmiljö
• Goda erfarenheter av rekryteringsarbetet
• Erfarenhet av talangprocesser
• Mycket goda kunskaper inom MS Office samt körkort

Söka tjänsten

Vi ser fram emot att få din ansökan. Vi kallar till intervjuer fortlöpande, och tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid. För mer information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Ylva Ottosson på Jurek HR, 0733-91 41 08, ylva.ottosson@jurek.se

Coop Butiker och Stormarknader, CBS, driver ca 325 Coop-butiker i Stockholmsområdet, Mälardalen och Sydöstra Sverige. Vi har en omsättning på ca 20 miljarder kr och är ca 7 500 anställda, varav merparten är butiksanställda. Coop är en av Sveriges största aktörer inom dagligvaruhandeln. Ända sedan konsumentkooperationens start 1899 har syftet varit att skapa medlemsnytta genom den samlade styrkan av medlemmarnas konsumtion. Coop ska erbjuda konsumenten prisvärda varor, ett hållbart attraktivt sortiment och tydliga butiksformat som utstrålar matglädje. Hållbarhet är en del av vårt DNA och vår affär. Coops hållbarhetspolicy, hållbarhetsstrategi och målsättningar styr vårt arbete. Coops vision är att vara den goda kraften i mat-Sverige. Det innebär bland annat att vi ska befinna oss i framkant med vårt miljö-och hållbarhetsarbete.

Dela detta jobb

logga
HR Business Partner till Coop

Jurek