netjobs.com

logga

HR Business Partner till Samsung

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

HR Business Partner till Samsung

Söker du din nästa utmaning inom HR och lockas av att vara en del av ett multiinternationellt bolag som präglas av innovation och utveckling? Vill du arbeta tillsammans med engagerade kollegor som delar kunskap med varandra och som har kul längs vägen? Då kan du vara den vi söker till rollen som HR Business Partner hos Samsung.

I rollen som HR Business Partner kommer du tillhöra, och arbeta tätt tillsammans med, ett team på sju kollegor. Du kommer ha det yttersta ansvaret för samtliga frågor inom HR för en av organisationens nordiska divisioner inom sälj och marknad.

Du kommer exempelvis arbeta med:

• Support till chefer och medarbetare i löpande HR-frågor
• Driva samtliga årliga HR-processer för din division, i nära samarbete med övriga HR Business Partners
• Perfomance Management – ansvara, driva och administrera processen
• Talent Management och rekryteringssupport
• Administrera och driva frågor inom Comp. & Ben

Du förväntas vara delaktig i att utveckla befintliga processer och policys för att säkerställa ett affärsnära HR-arbete.

Vem är du?

Personen vi söker till denna roll har ett stort engagemang och en vilja att bidra med nya idéer för att utveckla HR-funktionen hos Samsung. Du trivs som bäst när du får tillhöra ett team, men samtidigt ges möjlighet att driva ditt eget arbete framåt på ett självständigt sätt. Att vara proaktiv och strukturerad kommer naturligt för dig och du har enkelt för att skapa förtroendefulla relationer. Har du ett intresse- eller erfarenhet av employer branding, ser vi det som meriterande.

För att bli framgångsrik i rollen har du:

• En universitetsutbildning inom HR, eller motsvarande som bedöms likvärdigt
• Några års erfarenhet av brett HR-arbete med en vana att hantera samtliga årliga HR-processer
• Erfarenhet av arbete i en global kontext
• En stark kommunikativ förmåga och är flytande i i såväl svenska som engelska, i både tal och skrift.

Du erbjuds

Här ges du möjlighet att vara del av ett dynamiskt team, som gärna delar sin kunskap och som värnar om varandras utveckling. Samsung är i framkant gällande utveckling och innovation, i en bransch som ständigt förändras. Rollen är placerad på Samsungs kontor i Kista och du kommer rapportera till HR Direktören.

I denna rekrytering samarbetar Samsung med Jurek HR. Vid frågor är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare My Andersson på my.andersson@jurek.se. Urval och intervjuer hanteras löpande, varför rollen kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Varmt välkommen med din ansökan!

Dela detta jobb

logga
HR Business Partner till Samsung

Jurek