netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.

HR Chef till Aura Light i Vimmerby

Företag Eterni Sweden AB
Ort
Utgår

2023-02-26

Ansök nu

HR Chef till Aura Light i Vimmerby

 

Aura Light är ett Nordeuropeiskt företag som brinner för att göra världen till en bättre plats med hållbara belysningslösningar. Vi är ett växande företag inom belysningsbranschen som erbjuder högteknologiska belysningslösningar med fokus på hållbarhet och energieffektivitet. Koncernen har idag 160 anställda, med huvudkontor i Solna, produktion i Vimmerby och säljorganisation i ett antal Nordeuropeiska länder. Koncernen omsätter cirka 500 mkr.


Nu har du en unik chans att få arbeta med HR frågor både lokalt och på koncernnivå med utgångspunkt i Vimmerby. Här finns goda utvecklingsmöjligheter i en dynamisk och innovativ miljö. Vi söker en snabbfotad och engagerad HR Chef som vill bli en del i Aura Light teamet! 


I ROLLEN

Som HR Chef kommer du att ansvara för att leda och utveckla vårt HR arbete samt säkerställa att våra HR-policies och -processer är i enlighet med lagar och regler. Du arbetar som en strategisk affärspartner nära ledningen och våra chefer för att säkerställa att våra personalstrategier stödjer våra affärsmål. I rollen som HR Chef ansvarar du för frågor som spänner över hela HR-området, såväl lokalt som koncernövergripande.

I uppdraget ansvarar du bland annat för att:

  • Stötta och coacha cheferna i olika HR relaterade frågor
  • Hantera arbetsrättsliga frågor inklusive facklig samverkan och förhandling
  • Bedriva modernt och relevant HR arbete inom områdena: attrahera, rekrytera, utveckla, behålla och avveckla personal. 
  • Ta fram, implementera och följa upp policies och processer 
  • Följa upp och rapportera till ledningen rörande utvecklingen inom ditt område
  • Arbetet inkluderar även
    • arbetsmiljö och rehabilitering 
    • att driva vår process för löner och förmåner

I rollen har du personal- och budgetansvar för personalenheten, där du tillsammans med din medarbetare, en HR- och Löneadministratör, utgör koncernens HR team. Du ingår även i den lokala ledningsgruppen på vår Site i Vimmerby.

SOM PERSON ÄR DU 

Du vill ta nästa steg i karriären. Vi erbjuder en utmanande och spännande roll i ett växande företag, med möjlighet till personlig och professionell utveckling.

Du som person har förmågan att arbeta både operativt och strategiskt och att prioritera där emellan. Din analytiska förmåga hjälper dig att se både helheten och detaljerna. Med hög integritet, gott omdöme och förmågan att skapa förtroende hos andra har du lätt för att skapa goda relationer och engagemang i samarbeten såväl internt som externt. 

I din roll är du coachande, lyhörd, närvarande och ger utrymme för personlig utveckling hos chefer och medarbetare i organisationen. Du tar tag i det som du ser behöver göras och arbetar effektivt och strukturerat mot mål, satta av dig eller andra. Självklart har du goda kommunikations- och ledarskapsfärdigheter. 

DINA KUNSKAPER OCH ERFARENHETER

Vi tror att du för att lyckas i uppdraget har med dig en relevant högskoleexamen eller motsvarande kunskap förvärvad genom tidigare arbeten.  Det är ett krav att du har god kunskap om lagar och regler inom HR-området och hur de appliceras i olika situationer. Har du dessutom erfarenhet av att förhandla så är det mycket meriterande.

Vidare tänker vi att du har något eller några års erfarenhet av brett HR arbete, till exempel som HR Business Partner. Du har också en mycket god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift, både svenska och engelska utgör krav i den här rollen.

BRA ATT VETA

Du utgår från vår site i Vimmerby och rapporterar till vår Site Manager, men arbete på koncernnivå utgör cirka 40% av din tjänst och du har i detta närmast kontakt med VD. Resor utgör naturliga inslag i tjänsten. 

Tjänsten som HR Chef  är en ersättningsrekrytering, då företagets nuvarande HR Chef ska gå i pension. Detta är en direktrekrytering, där du blir anställd av Aura Light AB. I denna rekrytering samarbetar vi med Eterni Sweden och alla eventuella frågor kring tjänsten hänvisar vi till Eterni Sweden. 

ÖVRIG INFORMATION

Vi arbetar med löpande urval i denna rekrytering så skicka in din ansökan snarast. Det gör du genom att registrera dig under lediga jobb på www.eterni.se och bifoga ditt CV och personliga brev. Ansökningar via mail hanteras inte med hänsyn till GDPR.

Dina frågor angående rekryteringsprocessen besvaras av Maria Edner på 070-340 83 61 eller maria.edner@eterni.se alternativt Linda Malmros på 070-340 86 33 eller linda.malmros@eterni.se

VARMT VÄLKOMMEN MED DIN ANSÖKAN REDAN IDAG!

Dela detta jobb

HR Chef till Aura Light i Vimmerby

Eterni Sweden AB