netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

HR-GENERALIST

Ort
Utgår

2022-07-30

Ansök nu

HR-GENERALIST

Söker du en fri och varierande roll i en internationell miljö? Älskar du att arbeta med människor och bidra med stöd och råd i det dagliga? Då har vi rollen för dig! ESBE utökar nu sin HR-avdelning och söker dig som är i början av din karriär som HR-generalist.

Vi söker dig som

  • är nyfiken, lösningsorienterad och prestigelös

  • tar ansvar och är mån om att komma i mål

  • har en god social och kommunikativ förmåga

  • har relevant högskoleutbildning

  • behärskar engelska och svenska i tal och skrift

Tjänsten är ny och kommer att utveckla sig efterhand, på det sätt som bäst tillvaratar dina förmågor. Rollen har stor bredd inom HR-processerna och du fungerar som ett stöd till HR-chefen i allahanda uppgifter som tillhör en personalavdelning. Detta innebär många skiftande arbetsuppgifter, högt som lågt. Dina personliga förmågor är viktiga och vi söker dig som vill jobba brett med HR och är intresserad av att stärka upp där det behövs.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir initialt att

  • Aktivt samarbeta med skolor och andra externa intressenter i syfte att kommunicera vårt arbetsgivar-varumärke.

  • Stötta chefer och kollegor i samband med platsannonsering, och handha externa och interna kontakter i samband med rekryteringar, on-boarding och intern kompetensutveckling.

  • Internt verka för att i samråd med HR-chef upprätthålla och förbättra rutiner och processer inom HR-området.

Vi erbjuder
Hos ESBE är du en del av företaget – på riktigt. Vi månar om våra medarbetare och erbjuder en rad fina förmåner. Det ska vara tryggt att arbeta hos oss – och roligt! Hos oss blir du en del i ett rutinerat team på en rolig och aktiv arbetsplats med en trevlig och inkluderande företagskultur. Du blir här inkluderad i ett årligt vinstutdelningssystem och får också möjlighet att köpa aktier i bolaget.
Utöver det erbjuder vi en rad aktiviteter som eget gym, cirkelträning, after work m m.

Tjänsten är på heltid med placering i Reftele och du rapporterar till koncernens HR-chef. För mer information om tjänsten, kontakta gärna Ylva Carlson på 0371-57 00 55.
Vänta inte med att skicka in din ansökan, vi hanterar urval och intervjuer löpande.

Om oss
ESBE står för komfort, säkerhet och energibesparing och tillhandahåller produkter för reglering av värme och kyla i fastigheter. Med mer än 110 år bakom oss har vi en marknadsledande position och är ett väletablerat varumärke i hela Europa. ESBE-familjen, som växer ständigt, består idag av drygt 220 anställda och omsätter ca 650 MSEK. Huvudkontor med utveckling och fabrik ligger i Reftele och försäljning sker över hela världen, men främst inom Europa. Vi har egna säljbolag i Tyskland, Frankrike, Italien och Polen. Läs mer om oss på www.esbe.eu/sv

Dela detta jobb

logo
HR-GENERALIST

Workspace Recruit