netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
Logo

HR-generalist till familjärt bolag

Företag Jurek
Ort
Utgår

2022-11-30

Ansök nu

HR-generalist till familjärt bolag

Trivs du med att arbeta brett med HR och söker din nästa utmaning? Vill du tillhöra en familjär organisation och bidra till utveckling av nya arbetssätt inom HR-området? För vår kunds räkning söker vi nu en HR-generalist för ett konsultuppdrag om 12 månader.

Arbetsbeskrivning

I uppdraget som HR-generalist kommer du att tillhöra ett mindre HR-team och arbeta brett med flertalet HR-processer. Du kommer främst att arbeta operativt, men även till viss del med strategiska frågor. De områden du bland annat kommer att arbeta med är:

- Kompetensbaserad rekrytering och stöttning i rekryteringsprocessen
- Medarbetarengagemang, organisationskultur och pulsmätningar
- Arbetsmiljöarbete
- Lönebildning
- Personaladministration
- Utveckling av strukturer, rutiner och arbetssätt kopplat till HR

Vem söker vi?

Vi söker dig som har minst 4 års erfarenhet av brett operativt HR-arbete. Du trivs och känner dig trygg med att driva egna projekt och processer inom ditt ansvarsområde. Vidare ser vi att du har förmågan att ta egna initiativ och bidra med lösningar för att utveckla och effektivisera rutiner och processer. 

Som persons ser vi att du är lyhörd och har en förmåga att samarbeta med andra människor. Du har en förståelse för människors olika perspektiv och är duktig på att vägleda chefer och anställda i frågeställningar kopplat till HR.

Om uppdraget

Detta är ett konsultuppdrag om 12 månader. Här kommer du att få tillhöra en familjär organisation och ett team vars kontor är beläget på Östermalm. För mer information om uppdraget är du välkommen att kontakta ansvarig konsultchef Siri Morberg på siri.morberg@jurek.se. Uppdraget är tilltänkt att starta i slutet av oktober eller enligt överenskommelse, så är du den vi söker – välkommen att skicka in din ansökan redan i dag!

Dela detta jobb

Logo
HR-generalist till familjärt bolag

Jurek