netjobs.com

logga

HR Konsult till riktigt roligt uppdrag i Göteborg!

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

HR Konsult till riktigt roligt uppdrag i Göteborg!

Arbetsbeskrivning:
I rollen som HR konsult ute hos vår kund kommer du att arbeta med HR stöd främst mot finance-avdelningen. Denna roll präglas av ett starkt affärsfokus där din uppgift är att vara en naturlig partner där du arbetar med bland annat ledarskapsutveckling, chefsstöd samt chefscoachning. Då kommer också att vara delaktig i rekryteringsprocesser och hantera olika HR-relaterade arbetsuppgifter så som rehabiliteringsärenden och personalplanering.

Detta är ett konsultuppdrag om 100% med start i juni som sträcker sig till mitten av December 2021. Du kommer att vara anställd som konsult hos Jurek men arbeta ute hos vår spännande kund inom fordonsindustrin.

Vem söker vi till denna roll?
Vi tror att du som söker denna roll har en universitetsexamen inom HR-området och är van att arbeta i en snabbrörlig organisation där konstant förändring är en del utav din vardag. Du trivs med att jobba i ett högt tempo och har en god vana av att stötta och coacha ledare.

Rollen kräver också att du är flexibel, strategisk och duktig på att samarbeta med alla parter i organisationen. Du har en god kommunikativ förmåga och har lätt för att lyfta blicken och prioritera det som behöver göras för stunden.

Du erbjuds
Ett roligt och spännande jobb som HR konsult ute hos vår kund. Detta är ett konsultuppdrag med start 1 juni som sträcker sig till mitten av december 2021. Vid frågor eller funderingar går det fint att maila ansvarig konsultchef Julia Järvholm på julia.jarvholm@jurek.se . Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Dela detta jobb

logga
HR Konsult till riktigt roligt uppdrag i Göteborg!

Jurek