netjobs.com

logga

HR Manager till Avida Finans

Företag Jurek
Ort
Utgår

2021-06-25

Ansök nu

HR Manager till Avida Finans

Brinner du för att driva och utveckla HR i tillväxtbolag? Nu söker vi en HR Manager till Avida Finans!

Nu har du möjlighet att söka den spännande tjänsten som HR Manager i ett framåtlutat finansbolag. Avida Finans AB är ett kreditmarknadsbolag med ca 130 anställda. Verksamheten bedrivs från huvudkontoret i Stockholm samt från filialer i Oslo och Helsingfors. På Avida är vi ett härligt gäng med utvecklingsinriktade lagspelare.

Du kommer att rapportera till vår CEO och bedriva ett framåtlutat HR-arbete med tydlig koppling till våra affärs- och tillväxtmål. Du är en del av vårt ledningsteam och i det dagliga jobbar du tillsammans med vår duktiga HR -specialist Johanna. Du motiveras av det breda HR-arbetet och av att vara i ett bolag där förändringstakten är hög. Att sätta strukturer och bygga HR, det har du gjort förut och tycker är stimulerande.

Din primära placering är på vårt huvudkontor på Södermalm i Stockholm, och du reser emellanåt till våra kontor i Oslo och Helsingfors.

Rollen
I det dagliga kommer du bland annat arbeta med:

• Att leda och utveckla HR-funktionen med budget- och personalansvar
• Ledarskapsutveckling och Talent management
• Utveckla och implementera den HR-strategiska agendan kopplat till vår affär och kultur
• Driva det arbetsrättsliga arbetet och ansvara för att regelverk och kollektivavtal följs
• Löneprocessen, compensation & benefitsfrågor, kostnadskontroll och analys
• Utveckling och implementering av löpande HR-processer
• Leda och utveckla vår Office Managementfunktion

Vi söker
Vi söker dig som har en akademisk examen inom Human Resources eller motsvarande. Du har minst 8-10 års erfarenhet av brett, proaktivt och kvalificerat HR-arbete, varav minst fem år från en HR Manager roll. Har du arbetat i organisationer i tillväxt kommer det vara en tillgång både för dig och oss.

Du är trygg i att leda andra, aktivt bidra i ledningsgruppsarbete och har affärsmannaskap i ditt DNA. Du motiveras av att driva förändring, kommunicera och nå resultat. Andra viktiga egenskaper som kännetecknar dig är din prestigelöshet i kombination med struktur, mod och integritet.

Du kommer ha användning för din förmåga till helhetsperspektiv och analys. Stämmer beskrivningen in på dig då kommer du hitta din självklara plats hos oss.

Bli en del av oss
I denna rekrytering arbetar Avida Finans tillsammans med Jurek HR. Tjänsten är en tillsvidareanställning och start sker i överenskommelse med dig. Vi ser fram emot att få din ansökan senast den 30 maj och kommer att börja kalla till intervjuer fortlöpande. Vi tar därför gärna emot din ansökan så snart som möjligt. För mer information om tjänsten kontakta Rekryteringskonsult Ylva Ottosson på Jurek HR, ylva.ottosson@jurek.se 0733–914108

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Avida Finans
Avida är ett kreditmarknadsbolag som sedan starten 1983 erbjuder enkla och moderna finansiella lösningar och tjänster för privatpersoner och företag i Sverige, Norge och Finland. Vi är idag cirka 130 anställda, med huvudkontor i centrala Stockholm samt filialer i Oslo och Helsingfors. Vi a¨r en snabbt va¨xande akto¨r pa° finansmarknaden och har fa°tt utma¨rkelsen DI Gasell tre a°r i rad, vilket bevisar att vi vet hur lo¨nsam tillva¨xt skapas. Vi vill skapa nöjda kunder genom innovativt tänkande, tekniskt kunnande i framkant, samt inte minst engagerade, kompetenta och erfarna medarbetare.

Som bolag erbjuder Avida dig en fartfylld, positiv och prestigelös arbetsmiljö där beslutsvägarna är korta och kommunikationsstrukturerna är okomplicerade. Vidare präglas miljön av frihet under ansvar, arbetsglädje, initiativrikedom och engagemang, med möjlighet att vara med och påverka på riktigt. Hos Avida spelar alla en stor och viktig roll i bolagets framgång och vi gör den här resan tillsammans som ett team. Du kommer att vara omgiven av härliga kollegor och vi genomför många roliga gemensamma aktiviteter.

Dela detta jobb

logga
HR Manager till Avida Finans

Jurek