netjobs.com

logga

HR-partner till HR-avdelningen vid Norrtälje kommun

Ansök nu

HR-partner till HR-avdelningen vid Norrtälje kommun

Om tjänsten

Vi söker vi dig som vill arbeta i en bred, utvecklande och spännande HR-roll tillsammans med oss. Du trivs i en generalistroll och kommer fungera som en drivande, stödjande och coachande resurs. Du ger stöd till cheferna i alla förekommande HR-frågor, såsom rekrytering, arbetsrätt- och samverkan, löneöversyn, arbetsmiljö samt rehabilitering. Rollen som HR-partner kräver att du känner dig bekväm med att arbeta konsultativt och verksamhetsnära och står stadigt i svåra situationer. 

 

Arbetsbeskrivning

Du ger stöd till cheferna i alla förekommande HR-frågor, såsom rekrytering, arbetsrätt- och samverkan, löneöversyn, arbetsmiljö samt rehabilitering. Rollen som HR-partner kräver att du känner dig bekväm med att arbeta konsultativt och verksamhetsnära och står stadigt i svåra situationer. 

 

Kvalifikationer

Som person har du ett stort engagemang med ett tydligt arbetsgivarperspektiv och för dig är det en självklarhet att ge en god service till våra chefer, stöd till våra medarbetare och har en god samverkan med våra fackliga parter. Du är lyhörd, strukturerad och har ett lösningsfokuserat förhållningssätt. Du är en självgående person med hög integritet som tycker om att samarbeta och har lätt för att skapa kontakter och underhålla relationer. Du har lätt för att anpassa dig till förändrade omständigheter och ser möjligheter i förändring. Du har en god kommunikationsförmåga och uttrycker dig väl såväl muntligt som skriftligt.

Erfarenhet och utbildning som krävs för tjänsten:

  • relevant akademisk examen, HR/beteendevetenskap eller motsvarande
  • minst 5 års erfarenhet av brett kvalificerat HR-arbete
  • praktisk erfarenhet av arbetsrätt, kollektivavtalstolkning och förhandling
  • gedigen erfarenhet av att arbeta med såväl strategiskt utvecklande med arbetsmiljöfrågor som med praktiskt stöd till våra chefer i arbetsmiljöfrågor.

Det är meriterande om du har erfarenhet ifrån kommunal verksamhet. 

 

Om arbetsplatsen

På Norrtälje kommuns HR-avdelning är vi idag 8 kollegor som samarbetar för att ge stöd åt chefer och medarbetare på bästa sätt med vår profession och expertis. Vårt uppdrag är att dagligen ge stöd inom olika frågor som rör HR samt att arbeta strategiskt för att underlätta, utveckla och smidiggöra verksamheternas dagliga arbete.

 

Annonsen avser en tillsvidareanställning samt ett vikariat (ca 12-18 månader).

Urvalsarbete och intervjuer sker löpande under annonseringstiden.

Dela detta jobb

logga
HR-partner till HR-avdelningen vid Norrtälje kommun

Norrtälje kommun - Barn- och utbildningskontoret