netjobs.com

HR-partner till Karolinska Universitetssjukhuset

Ort
Utgår

2021-03-05

Ansök nu

HR-partner till Karolinska Universitetssjukhuset

Om verksamheten

Vi på Karolinska vill generera vård i världsklass och vara en verkligt Attraktiv Arbetsgivare! För att lyckas med det så behöver våra verksamheter också professionella stödfunktioner. På Karolinska stödjer HR både chefer och medarbetare i löpande personalfrågor och i långsiktig förändringsledning. 

Vår vision är att utveckla Karolinska till att bli bäst på att attrahera, engagera och utveckla kompetenta chefer och medarbetare för ett hållbart arbetsliv. Vårt HR-arbete utgår från sjukhusets övergripande strategier och vi arbetar utifrån sjukhusets värderingar Ansvar, Helhetssyn och Medmänsklighet. HR-organisationen har ca 120 st medarbetare, och vi vill anställa de bästa, mest kompetenta och drivna personerna till vår HR verksamhet!

Vi söker nu HR-partner till  HR-kluster inom Tema Barn - Astrid Lindgrens Barnsjukhus - och Tema Kvinnohälsa och Hälsoprofessioner. Vi erbjuder dig ett arbete i en verkligt viktig organisation med intensivt förändrings- och utvecklingsarbete.

Om tjänsten

I din roll som HR-partner kommer du att arbeta proaktivt, coachande och konsultativt med verksamhetsnära stöd till chefer. Arbetet inkluderar såväl strategiska, taktiska som operativa HR-frågor. I rollen ingår att driva HR-perspektivet i verksamhetens ledningsgrupper. Du kommer även att driva utvalda HR-frågor på tema- och stabsövergripande nivå. 

Du stöttar aktivt cheferna i förändringsarbetet, ledarskaps- och teamutveckling, personalekonomiska resonemang, avtalstolkning, arbetsrätt och samverkansfrågor, kompetensförsörjning och arbetsmiljöfrågor. Du deltar i och/eller driver utvecklingsprojekt inom HR-området.

Ett av våra viktigaste fokusområden är att ständigt utveckla och driva arbetet med att attrahera och behålla våra värdefulla medarbetare. Kultur- och värderingsstyrda frågor utgör en grundläggande bas och HR partnern är en förebild i efterlevnad av värderingar och engagemang. 

Vi söker dig som...

- Har analytisk förmåga och kan lätt kan sätta dig in frågor och olika situationer
- Är resultatorienterad och drivande, med god vana av att arbeta proaktivt och självständigt
- Har en väl utvecklad kreativ förmåga, är modig och vågar prova nya lösningar
- Bygger relationer och skapar förtroende genom din professionalitet och förmåga att samarbeta, lyssna och kommunicera

Vi söker dig som är engagerad, modig och effektiv och som vill vara med och utveckla HR-arbetet som HR Partner!

Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Kvalifikationer

Krav:

- Akademisk examen inom Human Recources eller motsvarande.
- Du är trygg i din roll som HR Partner och har gedigen erfarenhet av verksamhetsnära HR i förändringsintensiv verksamhet. Gärna från HR-intensiv bransch. 
- Har erfarenhet från arbete i en större organisation och av att hantera balansen mellan att styra och stödja som HR Partner.

Varmt välkommen att ansöka! 

För att din ansökan ska vara komplett ska den innehålla:  

1. CV
2. Övriga bilagor (bilagor bifogas i förekommande fall)

- Personligt brev (frivilligt)

Provanställning kan komma att tillämpas i denna rekrytering. Medarbetare som ska arbeta vårdtagarnära på Karolinska Universitetssjukhuset behöver fylla i en hälsodeklaration samt genomgå en enklare hälsoundersökning innan nyanställning. Vid tjänst som innefattar vård av barn och ungdom kommer Karolinska Universitetssjukhuset att kontrollera den som erbjuds tjänsten mot belastningsregistret.

Kontroll av arbets- och uppehållstillstånd kommer att ske i samband med intervju.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen? Kika gärna på vår hemsida där du hittar samlade frågor och svar om hur vi arbetar med rekrytering på Karolinska Universitetssjukhuset. https://www.karolinska.se/jobba-hos-oss/rekrytering-pa-karolinska/

Karolinska Universitetssjukhuset är ett rökfritt sjukhus!

OBS: Vi kommunicerar främst med e-post från vårt rekryteringssystem. För att säkerställa att alla mejl kommer fram rekommenderar vi följande:

- när du får bekräftelsemejl på din ansökan, spara avsändaren som kontakt
- se över dina filterinställningar för skräppost
- hålla utkik i din skräppost.

Kontakt

Emma Federley König 
Chef, personal
contacticon phone +46851777043
contacticon mobile +46701671292

Dela detta jobb

HR-partner till Karolinska Universitetssjukhuset

Karolinska Universitetssjukhuset