netjobs.com

SVERIGES SPECIALISERADE KARRIÄRSAJTER SEDAN 2004
close
notifications_none

Bevaka sökning

Få jobb till din e-post enligt
dina sökkriterier

*Obligatoriskt fält
*Obligatoriskt fält
 
Jag har tagit del av Netjobs.coms integritetspolicy/användarvillkor.
logo

Idrottskoordinator till Svenska Motorsportförbundet

Företag PerformIQ
Ort
Utgår

2022-06-30

Ansök nu

Idrottskoordinator till Svenska Motorsportförbundet

Idrottskoordinator till Svenska Motorsportförbundet

Tjänstebeskrivning & erbjudande
Svemo söker nu en idrottskoordinator! Denna roll innebär ett operativt och ett strategiskt utvecklingsarbete där administrativa arbetsuppgifter är en stor del. Du arbetar tillsammans med att driva, utveckla och administrera arbetet med en eller flera av våra grenar, klubbar, sektioner och distrikt. Tävlingsverksamheten är en central del i tjänsten och du kommer stöta på utövare på alla nivåer, från nybörjare till elit. Du kommer också att bistå vid budgetering av verksamheterna i samråd med sektionerna och ekonomichef. Utöver detta tillkommer även andra inom kansliet förekommande arbetsuppgifter som kan variera utefter verksamhetens krav.

Personprofil
Vi söker dig som har erfarenhet av rollen som idrottskoordinator, idrottskonsulent eller annan tjänst som innehållit projektarbeten eller samordning i föreningsvärlden. Föreningskunskap är en kompetens du behöver ha i denna roll samt gärna erfarenheten av att arbeta i en organisation som styrs av ideella krafter. Vidare behärskar du god engelska och svenska i tal och skrift.
Vi ser gärna att du har relevant eftergymnasial utbildning inom idrott/sportmanagement eller annan utbildning som arbetsgivaren finner likvärdig. Det är även meriterande om du besitter relevant arbetslivserfarenhet inom projektledning, koordinering inom näringslivet eller inom någon idrottsförening.

Som person är du nyfiken, social och serviceinriktad. Du behöver också vara lösningsfokuserad, innovativ och ha ett naturligt driv för förbättringsprocesser samt innehar förmågan att kunna ta egna initiativ och arbeta självständigt.

Övrigt
Start: Omgående/enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstider: Oreglerad arbetstid, utgångspunkten är kontorstider men arbete på helger och kvällar förekommer
Plats: Kansliet ligger i Norrköping men man kan även utgå från Stockholm vissa dagar

PerformIQ – rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Sofie Lindström på 0733537512. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Välkommen med din ansökan!

Presentation av organisationen:
Svenska Motorsportförbundet (Svemo) samlar alla som vill träna och tävla med motorcyklar, snöskotrar och racerbåtar. Förbundet bildades 1935 och är medlem i de olika idrotternas internationella förbund samt i Riksidrottsförbundet (RF) där Svemo är ett av de största medlemsförbunden med dryga 450 klubbar och 160 000 medlemmar och har en stadigt växande verksamhet. All verksamhet genomsyras av ett miljö- och säkerhetstänk. Motorsport är en av världens mest spridda sporter och Sverige/Svemo har många stora framgångar.

Se denna film för mer info: https://www.youtube.com/watch?v=ohjtkvUKg9E

Dela detta jobb

logo
Idrottskoordinator till Svenska Motorsportförbundet

PerformIQ